Lauantaina 20.8. FJK kohtasi kotonaan sarjapisteiden kannalta tärkeässä ottelussa Parolan Visan. FJK oli kuitenkin tyly isäntä ja niinpä ParVi saikin poistua Forssan Lamminrannasta roima (7-0) tappio niskassaan.

*****

FJK oli silminnähden sisuuntunut torstain Nepa-tappiosta ja kentällä kirmasikin ensimmäisellä jaksolla hyvällä jalalla liikkeellä oleva forssalaisnippu. Joona Murtolahti tsemppasi joukkuetta kentän laidalla kuin Juhani Tamminen ikään ja tämän tulisieluisen piiskurin psyykkaus saikin sinivalkoisen joukkueen pelaajien pohkeisiin lentopetroolia. FJK:n peli oli kerrassaan loistavaa eikä vierailijoille jäänytkään kentällä kuin vierestä seuraajan rooli. Kotijoukkue nuiji ensimmäisen 45. minuuttisen jälkeen taululle komeat 4-0 lukemat, tällaista FJK:n peli olisi pitänyt olla koko kauden! Nyt pelattiin, ei vain pelailtu.

Toiselle jaksolle mentäessä tuskin oli enää kenellekään yleisössä epäselvää kuka ottelun tulisi voittamaan ja näin kuvittelivat ilmeisesti myös pelaajat, sillä 4-0 johdossa maha taisi olla kotijoukkueella täysi. Koko toinen jakso oli pelillisesti ihan hirveätä katsottavaa. Kotijoukkueella ei enää riittänyt nälkää pelaamiseen ja vierasjoukkuekin oli henkisesti niin löyty ettei se pystynyt tarjoamaan käytännössä katsoen minkäänlaista vastusta forssalaisille. Toisella jaksolla FJK kaunisteli vielä kuitenkin tilastoja ja niinpä toinen jakso kirjattiin forssalaisille sekavasta pelistä huolimatta 3-0. Koko ottelu siis täysin ansaitusti FJK:lle 7-0.

*****

"Enemmän on niitä, jotka osaavat voittaa, kuin niitä, jotka osaavat käyttää voittonsa oikein." - Tuntematon