Lauantaina 17.9. pelättiin jo ennakkoon, että yleisölle tullaan tarjoilemaan lepsutempoinen kamppailu vailla panosta ja näin myös ikävä kyllä kävi. FJK:n rosterista puuttui kourallinen vakiomiehiä ja kotijoukkuetta olikin illan otteluun täydennetty B-junioreilla veren vähyydestä johtuen ja nähtiinpä kentän puolella jopa kenttäpelaajan tamineissa toinen kotijoukkueen maalivahdeistakin.
 
Ottelua lienee paras olla kommentoimatta sen enempää muuta kuin, että pisteet Lamminrannasta ”paikallisderbystä” korjasi Toijala tuloksella 1-3. Forssalaisten ainokaisen viimeisteli liinatukka Matias Mero.
 
 
KAUSI LÄHENEE PÄÄTTYMISTÄ JA KATSEET KOHDISTUVAT JO HILJALLEEN ENSI KAUTEEN
 
Kauden viimeisen ottelunsa FJK pelaa tällä viikolla (24.9) Kaupissa ja tuolloin vastaan asettuu sarjakärki TP-T eli Tampereen Peli-Toverit.
 
Kausi etenee vääjäämättömästi kohti päätöstään ja niinpä katseet onkin pienen hengähdystauon jälkeen syytä suunnata jo hiljalleen kohti seuraavaa kautta ja joukkueen kokoamista. Suunnitelmia on hyvä alkaa työstämään seurajohdon osalta jo ajoissa ja ensimmäinen tehtävä lienee pelaajatilanteen ja etenkin ensi kauden maalivahtitilanteen kartoittaminen.
 
Kotijoukkueen maalissa lauantaina urakoi kuluvan kauden viimeisen ottelunsa pelannut ”palloiluneuvos” Pasi ”Leku” Lehtonen (Lehtonen joutuu jättämään väliin viimeisen FJK:n pelin henkilökohtaisten menojensa vuoksi), joten nähtäväksi jää jäikö lauantainen matsi viimeiseksi legendan otteluksi. Perimätiedon mukaanhan tämän jykevärunkoisen ja vantteran maalivahdin urahan on kestänyt edustusjoukkueessa jo jopa 20 vuotta ja se jos mikä on varsin kunnioitettava saavutus. Jännityksellä jäädäänkin odottamaan vieläkö mies (jonka pukukoppipaikalla on Kanadan lippu?) nähdään ensi vuonna FJK:n rosterissa vai aateloidaanko FJK-ikoni pelinsä lopettaneeksi legendaksi forssalaisjalkapallolegendojen joukkoon?
 
Jos epävarmaa on kokeneen Lehtosen jatko niin varsin epäselvältä näyttää myös FJK:n ensi kauden maalivahtitilanne Mika Filpun kaiketi muuttaessa Turkuun. Junioripuolelta ei aivan lähiaikoina ole tulijoita maalitolppien väliin, joten mistä siis mies maalinsuulle? Pikku hiljaa lienee syytä heittää verkot vesille…
 
*****
"Kun rahat loppuvat, luovuus lisääntyy." - Tuntematon
***