Lauantaina 3.9. Forssaan saapuu ”Puuhamaan puppelipojat” eli Tervakosken Pato.
 
Tervakosken nuoret ja sorjat orhit julistivat Janakkalan Sanomissa suureen ääneen kauden alussa, että aikovat viihtyä nelosessa vain kauden ja niin hyvin nämä ”Terviksen” koijarit ovat pelanneetkin, että nousu takaisin kolmoseen voi olla hyvinkin mahdollinen. Tällä hetkellä joukkue on kerännyt 20 ottelussa pisteitä 39 ja se oikeuttaa sarjassa kolmanteen sijaan. Sitten viime kauden joukkue on hieman vahvistunut ja joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa tällä kaudella PATO olikin forssalaisia etevämpi kotonaan lukemin 2-0.
 
Tuttuja miehiä ainakin vanhoille forssalaispotkupallisteille riittää vierailijoiden riveissä useita, sillä FJK:n paidassakin piipahtaneet ja FC Hämeenlinnan riveissäkin aikoinaan pelanneet Juha ”Julle” Koskinen ja Teemu Leppänen tuovat kokemusta PATO-rosteriin. Monille varttuneimmille pelaajille piiri- ja aluejoukkuekuvioista on myös tuttu Martti Kuikka, joka väkivahvana ja tinkimättömän asenteen omaavana puolustuspään pelaajana tulee varmasti tekemään kaikkensa hurjassa iskussa olevan Ivo Dankovin pysäyttämiseksi.
 
Lauantain otteluun FJK lähtee komean pisteputken saattelemana. Jatkuuko komea pisteputki, kun vastaan asettuu nousua hanakasti kolmoseen havitteleva PATO? Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi kotivoittoon, olisiko taas lauantaina kotijoukkueen vuoro?
 
*****
"Jokaisen on maalattava sateenkaarensa käytettävissään olevilla väreillä." - Tuntematon
*****