Forssan Suupparit pelaa viikonloppuna tuplakierroksen, kun lauantaina 15.10. KuituAreenalle saapuu vieraaksi Rangers ja sunnuntaina 16.10. FoSu kohtaa vieraissa SalBan. FoSu saa siis vastaansa viikonloppuna häntäpään joukkueet Kirkkonummelta ja Raumalta, joten neljä arvokasta sarjapistettä olisi hyvinkin otettavissa, mikäli joukkue pelaa taitojensa edellyttämällä tavalla.
 
 
FOSU vs. RANGERS
 
 
Forssaan saapuu lauantaina vieraisille nuorena joukkueena vielä kauden ensimmäisissä peleissään oppirahojaan karulla tavalla maksellut Kirkkonummen Rangers. Rangers eli ”Kylien jätkät” ovat pelanneet tällä kaudella neljä ottelua ja jokaisessa ottelussa on tullut pataan ja niinpä neljän ottelun maalisuhdekin on toistaiseksi jonnin verran pakkasen puolella (-8). Vierailijoiden kausi on lähtenyt käyntiin murheellisissa merkeissä, mutta siitä huolimatta löytyy joukkueesta osaamista eikä ylimielisyyteen ole forssalaisilla varaa ja ”lepsuilustahan” Forssassa saatiin kirvelevä oppitunti viikko sitten.
 
 
SALBA vs. FOSU
 
 
Porilainen Raumalla lienee aina sen sortin nähtävyys kanaalikaupungissa, että tunteet nousevat pintaan konservatiivisemmallakin raumalaisella ja sellaista spektaakkeliahan päästään todistamaan sunnuntaina, kun Jani ”Länä” Kannosto luotsaama Fosu matkaa Satakuntaan, jossa maaliahne forssalaisnippu saa vastaansa toistaiseksi sarjassa eniten maaleja päästäneen Salban. FoSu on sitä vastoin iskenyt maaleja sarjassa eniten, joten asetelmat illan otteluun ovat varsin herkulliset. Päästäänkö Selkämeren itärannalla ihailemaan kauden runsasmaalisinta ottelua vai meneekö touhu täysin nypläykseksi?