FUTISKAUSI LÄHENEE VÄÄJÄÄMÄTTÖMÄSTI
 
Vuodenvaihde kolkuttelee ovella ja pikku hiljaa lienee olla jo aika suunnata katseet tulevaan kevääseen ja kesään. Varmasti kalenterivuoden vaihteen jälkeen alkaa olla sellainen aika käsillä jolloin viimeistään on syytä alkaa hakea sekä peruskuntoa, että pallotuntumaa kevään koitoksiin. Marraskuun kelit tuovat erehdyttävästi mieliin allekirjoittaneelle Hollannissa vietetyn ajan ja tänä syksynä ”yläkerran herra” onkin ollut siinä määrin suosiollinen, että nähtäväksi jää pääsevätkö paikalliset futarit jopa ohittamaan hallikauden kokonaan ja päästäänkö tuntumaa lajiharjoituksiin hakemaan heti alusta asti Eerikkilän lämmitetyllä keinonurmella. Tuskin kuitenkaan, eiköhän se talvikin sieltä vielä jossain vaiheessa Pohjolaan tule.
 
 
CASE-KEINONURMI
 
Viime viikkoina on ollut kovastikin tapetilla ns. keinonurmi-case ja ainakaan Siltasen lurppakorviin ei ole kantautunut tietoa siitä millaiseen ratkaisuun kaupunginjohto päättyi. Mahtaako jollakulla olla parempaa tietoa? Joko saadaan huutaa iloista vai kiljua raivosta? Vai onko asian käsittely edelleen kesken?
 
 
SUOMEN CUP
 
Toistaiseksi cup-menestys forssalaisessa jalkapalloilussa on antanut odottaa itseään. Tiettävästi ainoa ”merkittävä” cup-voitto lienee 90-luvun alkupuolelta junioritasolta 77-syntyneiden voittaessa TUL:n mestaruuden A-Futiksen nimellä jolloin jalkoihin jäivät niin TKT, TuTo, TPV, PP-70 kuin KTP:kin. Samainen joukkuehan ylsi jonkinlaiseen menestykseen myös Helsinki Cupissa sekä valtakunnallisessa B-juniorien I divisioonassa. Mutta miten on Suomen Cupin laita nyt, onko FJK osallistumassa? Ilmoittautuminen Cupiin kaiketi päättyy tämän kuluvan viikon lopussa.
 
 
HUUHKAJA-KANNATTAJAT ODOTTAVAT MIELENKIINNOLLA TULEVIA KARSINTOJA
 
Suomen jalkapallomaajoukkue kävi höntsäämässä ystävyysottelun Tanskaa vastaan marraskuun puolivälissä ja Siltasen piti lasketella ottelusta myös pientä analyysia, mutta kyllä tilanne nyt on sellainen ettei suoraan sanottuna pelistä ole juurikaan kommentoitavaa. Tällä hetkellä Suomi pelaa valitettavasti sellaista futista näennäisestä positiivisuudesta huolimatta, että lienee syytä jättää kommentoinnit sikseen. Harmitus peliesityksiä kohtaan on siinä määrin suuri. Totuus on, että Suomi hallitsi ottelussa palloa ensimmäisellä jaksolla pitämällä palloa omalla kenttäpuoliskollaan, mutta kun Tanska halusi ottaa otteen pelistä niin se myös sen teki, eikä Suomelle jäänyt kuin statistin rooli. Eipä käy Mixua kateeksi, kun pelejä olisi tarkoitus myös joskus voittaa. Suomen FIFA-ranking tippui taasen kymmenen pykälää ja tällä hetkellä Suomi majailee sijalla 88.
 
Tulevaisuus maajoukkueen osalta tuleekin olemaan enemmän kuin mielenkiintoinen ja mielenkiintoisia ovat myös seuraavat harjoituspelivastustajat (tammikuussa 2012 Suomi pelaa Trinidad & Tobagoa vastaan ja helmikuussa Itävaltaa vastaan). Karsinnat vuoden 2014 MM-kisoihin Suomi aloittaa 7.9.2012 ja tuolloin kotikentällä vastaan asettuu rutinoitunut kisakävijä Ranska. Jännitystä ja mielenkiintoa siis riittää jatkossakin ja innolla varmasti huuhkaja-kannattajien keskuudessa odotetaankin sitä mitä Mixu saa ensi vuoden puolella aikaiseksi.