Perjantaina 11.11. KuituAreenalle saapui Fosu vieraaksi keravalainen Blackbirds ja kotiyleisön riemuksi Suupparit järjestivät turuntien ”hurmoshallissa” todelliset maalizembalot. Ottelun kolmannessa erässä Fosu namutteli peräti 8 nyyttiä vastustajan verkkoon ja vahvan viimeisen erän ansiosta arvokkaat sarjapisteet jäivätkin Forssaan lukemin 13-6 (2-2, 3-3, 8-1). Voiton myötä Fosu nousi jo sarjakakkoseksi.

FOSU HURJASSA VIREESSÄ

Kannoston ja kumppanien johtama pumppu on löytänyt synkkien syyskelien myötä oivan vireen peliinsä ja tällä hetkellä joukkue vaikuttaakin olevan kaukalossa suorastaan pitelemätön. Perjantaina maalikarkeloiden tahtipuikkoa heilutteli tuttuun tapaan kapellimestarin roolissa Juha ”ei enää niin Junnu” Laitila ja vankisti tehoin 3+3 asemiaan entisestään Divarin pistepörssin piikkipaikalla. Pistepörssin kärki on vahvasti miehitetty forssalaisvoimin muiltakin osin, sillä kymmenen kärkeen on itsensä kiilannut peräti neljä pelaajaa.

Monissa ennakkokaavailuissa kuulutettiin jo liigapaikan ”kuuluvan” automaattisesti OLS:ille tai Blue Foxillle, mutta nyt jos koskaan antoi Fosu varteenotettavan myrskyvaroituksen liigaan havitteleville…