Lauantaina 26.11. käväisi Forssassa sarjakärki OLS, joka osoittautui juuri niin kovaksi kuin etukäteen hieman uumoiltiinkin. Vierasjoukkue OLS oli niukasti niskan päällä läpi koko ottelun ja tästä kertovat myös vieraitten voittamat erälukemat 2-4, 1-2, 1-3. Sarjapisteet viihdyttävässä ottelussa lopulta vierasjoukkueelle siis  4-9.
 
FoSu ja OLS tarjosivat runsaslukuisalle forssalaisyleisölle vauhdikkaan ottelun, jossa nähtiin paitsi näyttäviä yksilösuorituksia myös hyvin organisoitua joukkuetason kollektiivista pelaamista. Oulu pelasi vieraskentällä kerrassaan ehjän ottelun eikä tekeminen herpaantunut oikeastaan missään vaiheessa. Päällimmäisenä joukkueesta mieleen jäi kuitenkin urheilullisuus sekä materiaalin laajuus, sillä niin jalkoja kuin käsiäkin löytyi kiitettävästi kaikkiin pelaaviin kenttiin ja kun maalivahtipelikin oli äänekästä kenttäpelaajien ohjaamista myöten reilassa voi pitää itse asiassa varsin oikeutettuna sitä, että Divarin kärkipaikalla keikkuu tällä hetkellä nimenomaan OLS.
 
FoSu joutui taipumaan oululaisten käsittelyssä melko lopulta selvinkin numeroin, mutta missään nimessä Suupparit eivät olleet ottelussa vastaantulijoita ja etenkin Sami Romu ja Juha Laitila pallon saadessaan hyökkäysalueella olivat alati vaarallisia. Niin ikään pirteällä pelipäällä oli kepeällä jalalla taasen kerran raatanut Teemu Aaltonen, jonka liikettä ja asennetta kaukalossa on kerrassaan nautittavaa seurata. Ehkä eniten lauantaina alakynteen Suupparit jäivät fysiikassa, sillä etenkin Fosun puolustukselle oululaisten liike ja kaksinkamppailuvoima näytti olevan silkkaa myrkkyä.