Siltanen ennakoi tiukkaa ja tasaväkistä ottelua lauantaiksi ja sellainen myös nähtiin Fosun ja Tiikereiden kohdatessa KuituAreenalla. Ottelussa mätkittiin reikäpalloa verkkoon oikein urakalla eli peräti 19 kertaa, joten herkkua maalien muodossa forssalaisyleisölle tarjoiltiin taasen tuttuun tapaan koko rahan edestä.

Ottelun vei lopulta nimiinsä, kiitos jälleen kerran vahvan viimeisen erän, Fosu lukemin 10-9 (4-1, 2-6, 4-2). Maalintekotalkoissa pisteiden muodossa kunnostautuivat tutut miehet; Laitila ja Romu ja erinomaista taustatukea pistehirmuille tarjonnut erinomaista kautta pelaava Matti Moisander, joka myös viimeisteli lopulta voittomaaliksi jääneen kymmenennen maalin pelikellon pysähtyessä aikaan 57.56.

Ottelun jälkeen kriittinen forssalaisvalmennus ei voi varmasti täysin hykerrellä tyytyväisyyttään voitosta huolimatta, sillä kyllä jopa salibandy nimisessä pelissä yhdeksän päästettyä maalia on aivan liikaa. Kokonaisuuden kannalta on tietysti onni, että hyökkäyspäässä tulivoimaa löytyy enemmän kuin keskiverto salibandyn pelaajalta puuhelmiä kaulasta, mutta sanomattakin lienee selvää, että painopiste pelin kehittämisessä jatkossa on nimenomaan viisikon puolustuspään pelaamisessa. Jos komeasta voitosta huolimatta aihetta oman pelin analysointiin tarjoavat päästettyjen maalien määrä, niin itsetutkisteluun lienee syytä asettaa myös toisen erän tapahtumat, sillä toisen erän vierasjoukkue Tiikerit vei nimiinsä jopa lukemin 2-6. Kaikesta huolimatta Fosu jatkaa hienolla tavalla valtakunnallisen Divarin kärkiryhmässä neljäntenä, joten kohti kalenterivuoden loppua mentäessä voisi todeta laulu- ja soitin yhtye Mokoman samannimistä biisiä lainaten, ”Tästä on hyvä jatkaa”.