Lauantaina 3.12. kohtaavat KuituAreenalla FoSu ja Tikkurilan Tiikerit. Lähtökohdat illan otteluun ovat jälleen kerran kutkuttavat, sillä statistiikan valossa eroavaisuuksia joukkueiden välillä löytyy merkittävästi vain maalintekopuolella Fosun viimeistellessä maaleja peleissä lähes 9 maalin keskiarvolla vantaalaisten joutuessa tyytymään viiden tehdyn maalin keskiarvoon.
 
Illan otteluun joukkueet lähtevät varsin tasaväkisistä asetelmista, sillä 11 pelatun ottelun jälkeen FoSulla on pisteitä 14 ja Tiikereillä 11. Tiikerit ovat napsineet pisteitä sarjassa suhteellisen tasaiseen tahtiin, mutta viimeisessä neljässä ottelussa tendenssi on ollut laskeva; tuloksena on ollut kolme tappiota ja yksi tasapeli. Tiikerien tavoin myös Fosu on joutunut poistumaan viimeisistä otteluista tappio niskassa, tosin turpiin on tullut sarjan kovakuntoisilta kärkijoukkueilta, Ilvekseltä ja OLS:ilta. Viime kierroksella molemmat joukkueet kohtasivat kotonaan kivikovan Oulun Luistinseuran ja Fosu joutui taipumaan pohjoisen pojille lukemin 4-9, kun taas Tiikerit ottivat oululaisilta käkeen lukemin 3-7.
 
Tiukka taisto on lauantaina luvassa kaukalossa, mutta väkevää henkien taistelua käydään myös penkkien takana, kun vastaan iskevät kaksi kokenutta valmentajaa, huippuvalmentaja tutkinnonkin urallaan suorittanut Mikael ”Milli” Grönlund sekä Jani ”Länä” Kannosto. Erot joukkueiden materiaaleissa ovat suhteellisen pienet, joten paremmuutta ottelussa haetaan mitä suuremmassa määrin myös tällä saralla.