Viime viikonloppuna Fosu matkasi pohjoiseen ja vastaan asettui ”tuplaviikonlopun” aikana sarjakärjet OLS ja Blue Fox. Ennakkoon vierasreissulta ei siis pisteitä juurikaan tuomisiksi odotettu, mutta kaukana täysikään pistepotti ei ollut.
 
Oulussa Fosu taisteli sinnikkäästi, mutta väkevän taistelun jälkeen sarjapisteet kuitenkin niukasti Ouluun lukemin 9-8. Tehokkaalla päällä Oulussa olivat tutut miehet; Laitila (3+1) ja Mäkeläinen (1+2).
 
Viikonlopun toisessa ottelussa vastaan asettui myöskin äärimmäisen kova Blue Fox. Suhteellisen tasaisessa ottelussa FoSu esitti kenties kauden parasta osaamistaan ja niinpä pisteet Forssaan lukemin 2-6. Kotijoukkueen paras oli jälleen kerran molemmissa joukkueen tekemissä maaleissa tehoille päässyt Johnny Ojala (1+1). Lähes 400 silmäparin edessä pelatussa ottelussa vierasjoukkueen tehokkaimmat olivat niinikään tutut Laitila (2+1) ja Mäkeläinen (2+1).
 
-       Tämä oli sitä FoSua mitä valmentajanvaihdoksen jälkeen on haettu. Nöyrä, joukkueena pelaava porukka, joka on riittävän tehokas. Tämä oli kymppi plus koko joukkueelta, kehui FoSun päävalmentaja Tomi Siren.
 
Valmentaja Tomi Sirenin kommentteihin on helppo yhtyä, sillä Blue Fox kotonaan on perinteisesti äärimmäisen kova ja kotikenttä (Tähtiareena) on vieraille fanaattisen kotiyleisön edessä kerrassaan ”kettumainen” paikka, mutta yhtäkaikki; sinikettu on tältä erää nyljetty!
 
Lauantaina 28.1. on Fosu seuraavan kerran tulessa kotiottelun merkeissä. Tuolloin FoSu kohtaa jopa ennakko-odotuksiin nähden yläkanttiin pelanneen SalBan