Lauantaina 28.1. iskevät yhteen I divariottelun merkeissä Turuntien hurmoshallissa Rauman Salba ja kotijoukkue Fosu. Odotettavissa on jälleen kerran kuumaakin kuumempi kamppailu, josta tunnetta eikä ääntä varmasti tule puuttumaan, sen takaa Raumalta Forssaan masinoitu fanibussi.
 
Fosu käväisi viime viikonloppuna vierasrundilla pohjoisessa, jossa sarjakärki OLS nappasi sarjapisteet niukkaakin niukemmalla tavalla (9-8), mutta Blue Fox kaatui Fosun käsittelyssä komeasti lukemin 2-6 erinomaisen esityksen jälkeen. Itseluottamus ja usko omaan tekemiseen on siis varmasti kotijoukkueella tapissaan, mutta helppoja pisteitä kotipelistä tuskin kuitenkaan uskaltaa luvata , sillä joukkueiden edellisessä kohtaamisessa lokakuussa Salba oli etevämpi lukemin 4-3.
 
Asetelmat illan otteluun ovat kutkuttavat; Sarjassa Fosu on tällä hetkellä neljäntenä ja lauantai-illan vastustaja kahdeksantena. Suuppareilla on vielä oivat mahdollisuudet sarjakakkoseksi ja sitä myöten liigakarsintoihin. Blue Fox-ottelussa Fosu jo esitti sitä peliä, jota joukkueen käskyttäjä Tomi Siren on hakenut ja syystäkin Siren oli ottelun jälkeen varsin tyytyväinen näkemäänsä. Oman pelin löytyminen viimeiseen formuunsa onkin tullut kreivin aikaan, sillä nyt aletaan elämään kauden osalta niitä tärkeimpiä hetkiä, hetkiä, jolloin erotellaan jyvät akanoista.