Sunnuntaina 26.2. saadaan Forssassa nauttia mitä suuremmalla todennäköisyydellä kuumaakin kuumempi divarikamppailu Fosun ja Tampereen Ilveksen välillä. Asetelmat Fosun runkosarjan viimeiseen otteluun ovat jälleen kerran kerrassaan herkulliset, sillä illan joukkueet sijaitsevat sarjataulukon kärkipäässä tasapistein kärkkyen liigakarsintapaikkaa iskuetäisyydellä kakkosena olevan Indiansin takana, Fosu tosin Ilvestä kaksi ottelua enemmän pelanneena.
 
Puntit ovat joukkueiden välillä hyvinkin tasaiset, joten mitään Fosun otteluille kovin tyypillistä maali-iloittelua tuskin uskaltaa etukäteen povata, väkevää ja tasaväkistä pelaamista sitä vastoin kylläkin. Fosulla on allaan hieno kotivoitto Blue Foxista, tasapeli Woodcutters-pelistä ja niukka tappio Blackbirds-pelistä, joten mitä tahansa on lupa odottaa tältä maaleja eniten sarjassa mättäneeltä ryhmältä. Vaihtelevasti on viime aikoina pelannut myös ”Ipa”, sillä vaikka Ilves voittikin joukkueiden edellisen kohtaamisen kotonaan 7-4 on vaikeata ollut välillä tamperelaisillakin; kolmesta viimeisestä ottelustaan joukkue on onnistunut voittamaan vain yhden. Illan yksi suurimmista kysymyksistä lienee kuinka suuri halu Ilveksellä karsintoihin loppupeleissä on?
 
Seuraamisen arvoisia pelaajia joukkueissa on useita ja forssalaisryhmässä sellaisiksi voi nostaa muitta mutkitta huimia tehoja sarjassa paukuttaneet Laitila, Aaltonen, Romu ja ikinuori Mäkeläinen. Ilveksen puolelta parhaita tehoja tällä kaudella ovat esittäneet tupsukorvien monivuotinen luottomies Tommi Merto sekä isoksi mieheksi jopa yllättävän tekninen ja Siltasellekin Pirkkalan Pirkkojen paidasta varsin tuttu Jesse Niittymäki.