FOSUN EDUSTUSJOUKKUE PÄÄTTI KAUTENSA KOMEASTI NELJÄNTEEN SIJAAN
 
Fosun edustusjoukkue päätti kautensa neljänteen sijaan (jälleen kerran) ja joukkueen kunnianhimoinen ennen kauden alkua tavoitteeksi asettama liigakarsintapaikka jäi lopulta suorastaan harmittavan lähelle. Divarista kauden päätteeksi salibandyliigaan nousi ns. suoran nousun myötä varsin oikeutetusti OLS, joka dominoi sarjaa suorastaan suvereenilla tavalla. Liigakarsintapaikat nappasi Fosun nenän edestä täpärästi Ilves ja Indians joille vastustajaksi valikoituivat liigasta FBT Pori ja Lappeenrannan NST. Lappeenrantalaiset säilyttivät karsinnoissa liigapaikkansa (voitot 1-3), mutta Ilves löi viime sunnuntaina Raholan Areenalla lähes 900 katsojan edessä viidennessä ja viimeisessä liigakarsintapelissä porilaiset selvästi 6-2 ja varmisti näin nousun liigaan ensi kaudeksi. Divarikarsinnan ottelut ovat sitä vastoin vielä kesken.
 
FOSUN KAUSI LÄHES TÄYDELLINEN
 
Forssaan Suupparien edustusnippu menestyi päättyneellä kaudella 2011-12 suorastaan erinomaisesti. Tätä tukevat paitsi numeraaliset faktat myös se seikka, että forssalaisen salibandyn lippulaivasta on kehkeytynyt reilussa viidessä vuodessa varsin vakavasti otettava liigakandidaatti tuleviksi vuosiksi. Kauas on tultu niistä ajoista kun joukkue joutui pyristelemään jopa sarjapaikkansa puolesta kakkosdivarissa…
 
Kausi oli joukkueelta mainio, mutta draamaa ei puuttunut, kuten asiaan kuuluu, kaudelta tälläkään kertaa. Vuodenvaihteen korvilla joukkue koki muutoksia valmennuksessa Jani Kannoston siirtyessä sivuun ja päävastuun valmennuksesta otti aina yhtä palavasti voittamisen intoa puhkuva Tomi Siren, Timo Suomen ja Pasi Lehtosen avustamana. Vastuuvalmentajan vaihdos ei kuitenkaan aiheuttanut muutoksia pelitapaan ja joukkue jatkoikin oivallisella tavalla tekemistään ja niinpä loppu viimeksi liigakarsinta jäi ainoastaan pisteen päähän, hieno suoritus joukkueelta ja valmennukselta!
 
FOSU, KANTA-HÄMEEN SALIBANDY KINGI
 
Nuorehkon edustusjoukkueen kausi sujui hienosti, ehkä lähes jopa ennakko-odotuksiakin paremmin ja kiitos siitä kuuluu toki joukkueelle ja valmennukselle, mutta myös erinomaisesti tehtävänsä hoitaneelle taustaryhmälle, joka on mahdollistanut toiminnan niinkin laadukkaana kuin mitä se tällä hetkellä on.
 
Edustusjoukkueen taustoista ja puuhamiehistä puhuttaessa tulee tietysti ensimmäiseksi mieleen kaikille forssalaisille tuttu kuulapää, Jukka Rantanen, joka on paitsi ahkeruudessaan mutta myös idearikkaudessaan suorastaan vertaansa vailla olevaa sorttia. Ja kaiken lisäksi vielä vietävän mukava seuramies. Mutta tuskin Jukkakaan on asioita saanut vietyä nykyiseen tilaansa ilman apuvoimia, joten oikeita ihmisiä ja oikeita ratkaisuja on Suuppareiden taustoilla tehty paljon. Tämän osoittavat kiistatta tulokset. Toiminta on ollut jo jonkin aikaa varsin hienosti organisoitua, johdonmukaista, sitoutunutta, tavoitteellista, ammattitaitoisesti toteutettua ja mikä parasta toiminnasta on välittynyt iloinen ja positiivinen tekemisen meininki. Samoilla teeseillä on hyvä jatkaa siis myös jatkossa.
 
Fosu on onnistunut löytämään paitsi joukkuetasolla myös seuratasolla sellaisen draivin Lounais-Hämeeseen viime vuosina, että Forssassa voidaan puhua jopa jonkinlaisesta salibandybuumista ja kun katsoo edustusjoukkueen ikärakennetta voisi kalenterin sanoa jopa käyvän Fosun hyväksi. Tulevaisuus salibandyrintamalla näyttää siis varsin hyvältä edustusjoukkueen osalta, (vaikka varmasti muutoksiakin ensi kauteen lähdettäessä rosteriin on tulossa) sillä junioripuolella tehdään uutterasti laadukasta työtä positiivisella, pitkäjänteisellä ja rakentavalla tavalla forssalaisen salibandyn eteen. Nautitaan siis nyt me kaikki forssalaiset tästä.
 
Siltanen kiittää ja kumartaa. Hyvää kevään jatkoa kaikille!