MUSTA VIIKONLOPPU
 
Viime viikonloppu forssalaisessa futiksessa oli varsin synkkä. Lauantaina 30.6. FJK:n kakkosjoukkue käväisi nöyryytettävänä Urjalassa, jossa paikallinen jalkapalloseura antoi forssalaisille selkään oikein isän kädestä. Urjalassa mukana oli muutamia edustusjoukkueen pelaajia, joten ihan tuollaisia lukemia ei Urjalasta olisi kyllä osannut odottaa, vaikka joukkueen kiistaton liideri Jarkko "Jake" Ihalainen olikin poissa loukkaantumisen vuoksi. Lukemat Urjalassa 6-1. Tappion myötä joukkueen sijoitus sarjassa on tätä nykyä neljäs.
 
Edustusjoukkue niinikään ei yltänyt viikonloppuna 1.7. parhaimpaansa ja tuloksena olikin tasapeli sarjan häntäpään joukkueen kanssa. Loppuluvut kirjattiin Parolassa lukemiksi 1-1. Tasapelistä huolimatta FJK säilytti edelleen hyvät asemat sarjakärkitaistelussa. Ensimmäisen sarjakierroksen viimeisen ottelunsa FJK pelaa perjantaina 6.7. kotonaan, Lamminrannassa.
 
 
ESPANJA NUIJI ITALIAN MAANRAKOON EM-FINAALISSA

Harvoinpa on arvo-otteluiden finaaleissa saadaan nähdä ottelun päättyvän kovinkaan monen maalin eroon tai vielä harvemmin tehdään Italian maaliin neljää nyyttiä, mutta eilen 1.7. EM-kisojen loppuottelussa, Espanja tuon ”ihmeen” toteutti. Italialle ei jäänyt aikaa riittävästi palautua Saksa-ottelusta ja suoraan sanottuna Espanja oli finaalissa parempi joka osa-alueella.
 
Ennen turnausta Siltanen ennakoi (tai oikeastaan hieman toivoi) ettei Espanjan ylivoima kantaisi finaaliin saakka eikä Espanjan jatkopaikka kirkossa kuulutettu ottelutkaan, sillä mm. Portugali pistin joukkueen tiukoille ja aina rankkareihin saakka. Jos tarkistellaan realistisesti joukkueiden kuntopuntareita tai rostereita niin kyllähän Espanjan menestys näkyy siellä. Jos joukkueella on mm. varaa istuttaa lähes koko kisat penkillä mm. mestarien liigavoittaja Juan Mataa on se osoitus siitä, että kasassa on suorastaan kadehdittavan laadukas materiaali. Saksaa Siltanen ennakoi jopa finaaliin saakka, mutta nuoren germaanijoukkueen eväät eivät sinne kuitenkaan riittäneet. Italialta ei monikaan odottanut juuri mitään, mutta kokenut ja lähes aina arvokisoissa suhteellisen menestynyt Italia Prandellin komennossa pelasi aika pitkälle odotetun kaltaisesti, vaikka toki Saksan kaato aika komeallakin tavalla oli jopa yllätys. Mitään elämää suurempia yllätyksiä EM-kisat eivät kuitenkaan sitten oikeastaan tarjonneetkaan jos ei nyt Hollannin konttaamista sellaiseksi voida mainita.
 
 
SILTASEN EM-KISA ALL STARS
 
 
                                                          BALOTELLI              TORRES
 
INIESTA                                                                                                                                 CHRISTIANO RONALDO
 
                                    XABI ALONSO                                                           PIRLO
 
JORDI ALBA                                  PEPE            SERGIO RAMOS                                 COENTRAO
 
                                                                            CASILLAS
 
 
 
Valitettavasti pois All Starsista pois jäi monta hyvää pelaajaa, mm. Lahm, Geresse Lassie, De Rossi, Gomez, Agger, Silva, Neuer, Özil, Buffon, Fabregas, Ibrahimovic….