FJK:n edustusjoukkueen nelosdivarikauden toiseksi viimeinen ottelu ja kauden viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina 22.9. klo 14.00 alkaen Lamminrannan urheilukentällä. Edustusjoukkueen viimeiset ottelut FJK on pelannut vailla panosta ja valitettavasti ottelujen merkityksettömyys on näkynyt myös otteissa. Valitettavan halutonta tekeminen on silloin tällöin ollut ja vaikka joukkueella on ollut erinomainen tilaisuus pelata paineettomasti ja nauttia pelaamisesta ei se ole tuonut rentoutta tekemiseen, vaan aika kaukana on ajoittain peli-ilo ollut otteista. Varmasti osansa on myös väsymyksellä pitkän kauden lähentyessä päätöstään sekä sillä, että niin pelipaikat kuin roolitkin ovat olleet monelle pelaajalle peleissä vieraita. Muutokset ennalta totutuista kuvioista ei kuitenkaan anna tekosyytä sille ettei pallo pysy jalassa, vaan syötöt karkailevat lähes jokaiselta. Tähän on saatava muutosta mikäli tavoitteena on jatkossa toteuttaa lyhytsyöttöpeliin pohjautuvaa peli-ideologiaa menestyksekkäästi.  Onko sittenkin syyt vaisuihin esityksiin vain pään sisällä, monien painiessa motivaationsa kanssa vai puutteellisessa keskittymisestä ja heikosta peliin valmistautumisesta? Niin tai näin toivottavasti kuitenkin joukkue jaksaa vielä hoitaa kunnialla päätökseen kauden kaksi viimeistä ottelua.

 
Myös lauantain vastustaja, Parvi, lähtee otteluun vailla varsinaista panosta, sillä jo ennen lauantain ottelua on varmistunut Parvin putoaminen ensi kaudeksi sarjaporrasta alemmaksi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Parolan keinonurmella päättyi tasatulokseen 1-1.
 

Kotijoukkueen tavoin myös vierasjoukkue Parvilla on ollut ongelmia maalinteossa. Joukkue on kyennyt tekemään 20 ottelussa maaleja 35 mikä on alasarjoissa (nelosdivarissa, joissa maaleja tulee otteluissa enemmän kuin ylemmillä tasoilla) melko vähän. Vielä suuremman ongelman Parvin menestyksen tiellä kuitenkin muodostaa päästetyt maalit. Tai oikeastaan niiden runsas määrä. Joukkue on päästänyt omiin maaleja 3,45 maalin keskiarvolla mikä on jalkapallossa suorastaan naurun hörähdyksiä herättävä lukema. Mutta jos Parvi on jossain sarjan kärkeä niin varoituksissa; Parvi on kerännyt nimittäin varoituksia sarjassa eniten, kaikkiaan 39, kun taas FJK:lla on varoituksia ”vain” 18. Eniten varoituksia Palloliiton rekisterin mukaan Parvista on kerännyt Kim Asp, jonka monet kokeneemmat pelaajat muistavat varmasti myös FJK:n riveistä.
 

Syyspäivän seisauspäivänä pelattavasta ottelusta voidaan odottaa mitä tahansa, sillä niin loppukautta pelissä mennään eikä oikeastaan panosta kummallakaan joukkueella ole. Löytyykö motivaatiota joukkueilta pelaamiseen? Toivottavasti vielä tsemppiä ja rehtiä urheilumieltä löytyy vielä sen verran, että jäljellä olevat matsit saadaan vietyä läpi hyvällä sykkeellä eikä peli mene aivan spedeilyksi.