Lauantaina 22.9. Forssaan saapui vieraisille Parolan Visa, joka oli kahden suhteellisen huonosti pelanneen joukkueen välisessä laiskatempoisessa ottelussa parempi lukemin 2-3. Jotakin käsittämätöntä kieltämättä FJK:n pelissä on, sillä vaikka joukkue ajoittain hallitsee ja viekin peliä selvästi on tekeminen jotenkin halutonta ja ennenkaikkea tehotonta. Edelleenkin yleinen mielipide on, että parempaankin pitäisi tuolla rosterilla kyllä pystyä. Riesana on ollut jo tovin heikko pallollinen pelaaminen sekä laiskahko asenne puolustussuuntaan ja sama tendenssi jatkui myös lauantaina. Parvi ei ollut joukkueista pelillisesti parempi, mutta tehokkaampi ja siten kyllä ansaitsi voittonsa.

*****************

Ottelun ensimmäiset 15 minuuttia oli FJK:n suverenia hallintaa ja pallo liikkuikin ihan kohtalaisella tavalla mieheltä miehelle, vaikka jonkun verran helpohkoja pallon menetyksiä mahtui taas kerran mukaan. Ensimmäisten minuuttien aikana FJK loi alituiseen painetta Parvin maalille, mutta se tärkein eli maali jäi uupumaan. Silloin kun on etsikkopaikka pitäisi iskeä, mutta vaikka tarjolla oli erikoistilanteita (mm. kulmia, hyvä vaparipaikka) sekä lupaavia maalipaikkoja ei FJK kyennyt ylirimaa lähemmäksi. Todellakin, Mika Järvenpäällä oli oiva paikka laittaa limppu verkkoon eikä laukauskaan ollut yhtään hassumpi, mutta maaliputkea lähemmäksi kotijoukkue ei päässyt. Kun FJK ei käyttänyt etsikkoaikaansa kävi niinkuin yleensä käy eli vastustaja iskee. Parvi käytti tilaisuutensa ja alle kymmenessä minuutissa Parvi kävi laittamassa pallon peräti kolme kertaa maaliin kotijoukkueen laiskahkon pelaamisen avittamana. Kolmen takaiskumaalin jälkeen FJK sai jonkun verran puhtia tekemiseensä ja onnistuikin kaventamaan taukolukemiksi 1-3. Maaliin pallon junaili kolmikko Valtonen, Mäkelä, Mero, jossa Mero todellakin pisti koko Parvin puolustuksen sille kuuluisalle kebab-kioskille. Todella komeasta Matias "Matu" Meron viimeistelystä huolimatta murheellinen jakso kotijoukkueelle ja siitä kertoivat myös numerot taululla karulla tavalla.

Toisella jaksolla kentälle saapui sisuuntunut FJK, mutta vaikka hallinta oli tukevasti kotijoukkueella tuntui pelin rakentelu edelleen olevan tervanjuontia, vaikka mitenkään tiiviiksi ei Parvin pakkaa voinut parhaalla tahdollakaan kuvailla. Joka tapauksessa peliä vei FJK ja lopulta uurastuskin sai palkintonsa. Asialla oli tälläkin kertaa Mero, mutta syöttäjän roolissa. Pallon verkkoon saatteli paraatipaikalta lähes pilkun tuntumasta varmoin ottein Jarno "Japi" Hankaniemi. 2-3 Maali tuli kreivin aikaan ja FJK:lla oli kosolti aikaa vielä hakea lisämaalejakin ja niitä kotijoukkue kiivaasti janosikin. FJK painoi hyökkäyksiään kohti vierasjoukkueen maalia ja mm. Samu Kujalalla oli jo lähes läpiajoon rinnastettava paikka laittaa nahkakuula verkkoon, mutta kun käsijarru on päällä niin se on päällä. Kavennusmaalin myötä peliin tuli kuitenkin kosolti eloa ja ottelun tuomari Kimmo Elorannallakin alkoi tatsi jonkun verran kuumassa ottelussa lipsua. Mielenkiintoinen episodi kentällä nähtiin kuta kuinkin 90 minuutin kohdalla, kun kaksinkamppailutilanteen päätteeksi Jarno "Kempo" Kemppainen heittäytyi vastustajan selkään tavalla jota harvoin näkee futiskentällä. Koko koomisuudessaan erikoinen episodi näytti enemmänkin joltakin kreikkalais-roomalaisen painin molskilla tehdyltä liikesarjalta kuin jalkapallo-ottelun kaksinkamppailutilanteelta. Harmittava, mutta sinänsä huvittava tilanne taisi päättyä Kemppaiselle tuomittuun keltaiseen korttiin. Toisen jakson viime minuutit FJK painoi vimmatusti, mutta rajusta yrityksestä huolimatta maali jäi tekemättä ja niinpä pisteet matkasivatkin lopulta harmittavalla tavalla Parolaan.