Forssalaisen salibandyn lippulaivalla, Fosun edustusjoukkueella, pistesaldo kivikovassa Divarissa on toistaiseksi avaamatta. Tappion katkeraa kalkkia kotikaukalossa sunnuntaina juotti kauden mittaisen visiitin liigaan tehnyt M-Team.

Sunnuntaina 23.9. saapui KuituAreenalle Fosun nykykunnon mittaamaan ÅIF-tappiosta sisuuntunut ja sarjan avauspisteitään niinikään hanakasti hakemaan lähetnyt M-Team. Ottelun alun väkevämmin aloittikin vierailija, joka vei ensimmäisen erän nimiinsä lukemin 1-2.

Toisessa erässä M-Team jatkoi dominointiaan ja Fosu-vahti Jarno Prihti sai venyä painostuksen alla parhaimpaansa. Toisen erän laukaukset 19-6 helsinkiläisille kertonevat jotakin ottelun kulusta, mutta niin vain Fosu onnistui laittamaan reikäpallon kahteen kertaan vierailijoiden verkkoon ja vierailija vain kerran.

Viimeiseen erään lähdettiinkin kutkuttavasti tasalukemista 3-3. Fosun sarjakauden avausottelussa, Porissa, forssalaisten kohtaloksi koitui heikko viimeinen erä ja samaa trendiä noudatteli myös sunnuntain kapina. Loppulukemiksi Forssassa kirjattiin vierailijoiden voittolukemat 5-7.