Kolme ottelua, kolme tappiota. Eipä voisi nuoren joukkueen ja uuden valmennustiimin salibandykausi enää synkemmin alkaa. Tappion katkeraa kalkkia lauantaina 29.9. forssalaisille juotti kotonaan perinteisesti vahva Blue Fox. Divarin kestomenestyjä Blue Fox näytti forssalaisvierailijoille salibandyn pelaamisen mallia karulla tavalla ja julmat loppulukemat kotijoukkueelle kirjattiinkin kolmen erän jälkeen 10-5.

Fosu iski Blue Foxin verkkoon tukun komeita maaleja, muttei riittävästi. Puolustuspään pelaaminen on kautta aikain ollut Fosulle se suurin kompastuskivi kirkkaamman menestyksen tiellä ja ongelmia tällä saralla oli myös lauantaina, kuten kauden aikaisemmissakin kamppailuissa. Blue Fox oli koostanut maaleista kotisivuilleen komean maalikimaran ja kuvapätkä paljastaa lahjomattomalla tavalla tekemiset ja tekemättä jättämiset. Reilun 5 minuutin pätkästä käy hyvin ilmi se kuinka (ollaan miehessä kiinni, mutta ei kumminkaan olla) muutamassa maalissa ollaan se juuri ratkaiseva askel perässä. Toivottavasti tähän saadaan jatkossa muutosta.

Lauantain ottelussa voittajasta ei ollut epäselvyyttä, sillä alusta asti tahtipuikkoa heilutti kotijoukkue eikä näissä kemuissa vierasjoukkueelle jäänyt kuin seinäruusun rooli. Seuraavan kerran pisteet ovat forssalaisille jaossa 6.10. kun Turuntielle kotiotteluun vieraaksi saapuu niin ikään tahmeasti kauden aloittanut ”Keravan Kollit” eli Blackbirds. Ensi lauantain otteluun forssalaisjoukkue lähtee varmasti intoa ja taistelutahtoa uhkuen, sillä kyllä kuitenkin kotiluola on se paikka josta niitä pisteitä viimeistään pitäisi alkaa irtoamaan.