Fosu onnistui avaamaan pistetilinsä sunnuntaina Oulussa. Jatko-ajalla kaatui Merikoski SBT. Ratkaisumaalin iski kukapas muu kuin salibandymaailman metusalemi, Petri Mäkeläinen, joka on tuttuun tapaan ankkuroinut itsensä pistepörssin kärkeen, sijalle kaksi.

Lauantaina 20.10. tappion katkeraa kalkkia Suuppareille juotti SB Welhot lukemin 11-7, mutta sunnuntaina 21.10. kaatui vapauttavalla tavalla Merikoski SBT lukemin 5-6. Fosu onnistui kuin onnistuikin siis avaamaan pistetilinsä kauden seitsemännessä kamppailussa.

SB WELHOT FOSUA ETEVÄMPI

Fosu aloitti Kuopiossa taasen kerran hyvin, mutta ensimmäisen erän loppupuolelle mentäessä kotijoukkue alkoi viedä peliä. Pelin ratkaisu koettiin toisessa erässä, jonka welhot vei nimiinsä lukemin 4-1. Yksi merkittävimistä kulminaatiopisteitä oli toisen erän kaksi ylivoimamaalia, jotka kotijoukkue hyödynsi ikävän tehokkaalla tavalla. Kokenut Petri Mäkeläinen ja melkoisen kultaranteen omaava Sami Romu olivat tehokkaalla pelipäällä, mutta tällä kertaa kaksikon hyvä vire ei riittänyt, vaan pisteet ansaitusti kotijoukkueelle.

FOSU VEI PISTEET JATKOAJALLA

Sunnuntaina Linnanmaan liikuntahallissa iskivät Divariottelun merkeissä yhteen Fosu ja Merikoski SBT. Tarkkaa peliä pelatussa ottelussa johtoon edellisillan ottelun tavoin meni aluksi Fosu ja enempää ei maaleja ensimmäisessä erässä nähtykään. Toisessa erässä lähes aikojen alusta salibandyä pelannut Mäkeläinen kävi merkkauttamassa itselleen pari maalia ja viimeiseen erään lähdettiinkin Fosun johtaessa 0-3. Viimeinen erä on ollut Fosulle monasti todella vaikea tällä kaudella ja kun viimeisen erän veikin nimiinsä kotijoukkue peräti 5-2 (tehden viimeisellä minuutilla kaksi maalia ilman maalivahtia) lähdettiin pelissä jatkoajalle. Jatkoajalla kokemus näytti olevan rautaa ja voittomaali näkikin päivän valon kokeneen "Mäksän" mailasta ajassa 64.17 ja näin forssalaistuomari Ville Juhola sai viheltää pelin poikki ja päätökseen Fosun hyväksi.