Fosu kärsi neljännen tappion sarjassa ja niinpä pistetili tämän kauden Divarissa on valitettavasti edelleen avaamatta. Lauantaina 6.10. Fosu taipui kotikentällään Blackbirdsille vasta jatkoajalla lukemin 7-8.

Forssan Suupparien kausi on lähtenyt käyntiin hieman yskähdellen ja tappioista sisuuntuneena forssalaisryhmä uhkuikin näyttöhaluja ottelussa Blackbirdsia vastaan. Kotijoukkue Suupparit dominoivat isännän ottein kahta ensimmäistä erää numeraalisesti ja kolmanteen erään lähdettiinkin kotijoukkueen jo turvallisen tuntuisessa johdossa 5-1.

Blackbirds oli kuitenkin päättänyt pelata upporikasta ja rutiköyhää. Erätauolla tehdyt muutokset kentällisiin välittyivät myös kentälle ja äkkiä taululla komeilivatkin jo lukemat 5-2. Pelikello näytti tuossa vaiheessa aikaa 42:34. Seuraavaksi iski kuitenkin oivassa vireessä ollut Kasperi Grahn pelin kolmannen maalinsa, mutta tämäkään ei lannistanut vierasjoukkuetta, joka sai takaiskumaalista vain uutta virtaa peliinsä. Kuusi minuuttia ja pian taululla komeilivatkin jo lukemat 6-6. Mustarastaat olivat nousseet Fenix-linnun lailla tuhkasta. Nelisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä molemmat joukkueet tekaisivat vielä maalit, joten ottelussa lähdettiin jatkoajalle lukemista 7-7. Voittomaalin vierailija Blackbirds pääsi iskemään verkon perukoille ajassa 62:31 ja asialla oli kukapas muu kuin jäätävät 3+3 tehot nakutellut Mikko Piippo.

Vierailijoiden kolmikko Pyysing, Kivi ja Piippo olivat lauantaina liikaa Fosulle. Viimeinen erä on ollut forssalaisten kompastuskivi tällä kaudella ja näin tälläkin kertaa. Viimeisen erän vierasjoukkue vei nimiinsä peräti lukemin 2-6. Kauden suhteen kaikki on vielä auki ja pelejä on kosolti jäljellä, mutta selvää on, että kurssi olisi syytä kääntää mahdollisimman pian mikäli mielitään kilvoitella muistakin kuin sarjasijoista 11-14. Seuraavan kerran pisteet ovat jaossa 13.10. Vaasassa ja tuolloin vastaan asettuu SB Vaasa.