Lauantaina 6.10. Forssaan saapuu toinen ”hieman heikosti” sarjakauden aloittanut joukkue eli keravalainen Blackbirds. Pöllyävätkö ”mustarastaiden” höyhenet lauantaina Fosun käsittelyssä? Salibandya jo ajanlaskun alusta asti pelannut salibandyn Mika Helkearo, Petri Mäkeläinen, on jälleen osoittanut olevansa hurjassa iskussa. Kumman Peten joukkue on vahvempi, Mäkeläisen vai oivassa vireessä niin ikään olevan Petri Pyysingin?
 
*****
 
Keravalaisten kotisivuilla oleva otteluennakko nostaa esiin yksilöt, Petri Pyysing ja Mikko Piippo, mutta osaamista varmasti löytyy näiden herrojenkin lisäksi muustakin joukkueesta siinä määrin, että tiukka iltapuhde forssalaisia taasen jälleen kerran odottaa, mikäli kädet mielitään nostaa ylös voiton merkiksi ottelun päätteeksi. Viime vuonna Fosu murskasi kotonaan ”Keravan Kollit”, mutta nyt eivät kuitenkaan vanhat meriitit paina vaakakupissa. Blackbirds aloitti sarjan komeasti voitolla, mutta mm. edellisessä ottelussa joukkue sai kuokkaan suurinumeroisesti ÅIF:ltä. Toistaiseksi Fosu majailee sarjan hännillä jumbokerholaisena, joten Aurinkokuningasta lainaten nyt olisi mitä mainioin ”momentum” lisätä vierailijoiden tuskaa ja avata oma pistetili.
 
Potentiaalia ja energiaa nuoresta forssalaisjoukkueesta löytyy vaikka kuinka ja paljon, mutta nyt tarvitaan profiilipelaajien Mäkeläinen, Romu ja Prihdin lisäksi vahvaa tekemisen laatua muultakin joukkueelta. Onnistuuko joukkue valmennuskaksikon Kautio ja Lehtonen johdolla nappaamaan Divarin avauspisteet?