Viikonloppuna Fosulla on edessä todellinen "asenneviikonloppu", kun forssalaisia odottavat paitsi kovat pelilliset, myös logistiset haasteet. Edessä on kaksi vierasottelua pitkän matkan päässä ja pistetilikin pitäisi pikku hiljaa saada aukeamaan. Haastetta siis nuorella joukkueella riittää.


Viikonloppuna Suupparien edustusjoukkue suuntaa kulkunsa ensin lauantaina Kuopioon ja sunnuntaina Ouluun. Pelaajilta vaaditaankin siis paitsi hyviä istumalihaksia, mutta myös valmiutta olla hereillä heti alkuminuuteista saakka, kun reikäpallo saatellaan ottelun aluksi keskiympyrään. Myös mentaalipuolen on pitkän matkan rasituksista huolimatta oltava kropan lisäksi kunnnossa. Ja nyt jos koskaan soisi pistetilin avautuvan, sillä molemmat vastustajat, niin Welhot kuin Merikoskikin, ovat niitä joukkueita joilta pisteet tulisi mukaan kaapia, mikäli sarjan aikoo hoitaa kunnialla päätökseen.


SB WELHOT vs. FOSU


Lauantaina 20.10. Fosu matkaa vieraspeliin kalakukkojen luvattuun kaupunkiin, Savon sydämeen, Kuopioon. Kuopio on tullut tutuksi aikojen saatossa paitsi komeista vesistöistään myös vahvasta palloiluosaamisesta. Tätä suhteellisen vahvaa palloilutraditiota pyrkii salibandyn parissa vaalimaan osaltaan SB Welhot.


Viime kierroksilla kotiotteluissaan kuopiolaisryhmä on onnistunut karistamaan kellarikerroksen väkeä kintereiltään voitolla ÅIF:stä ja tasapelillä Blackbirdin kanssa, joten kotikaukalossaan savolaiset lähtevät varmasti itseluottamusta uhkuen hakemaan jatkoa "pisteputkelleen". Mutta mitään helppoa iltapuhdetta kuopiolaisille kuitenkaan tuskin uskaltaa luvata, sillä niin tappioista ärsytettynä ja voitonnälkäisenä tyykikyläläisryhmä lähtee kotijoukkuetta haastamaan. Koituvatko Kuopiohallin kirkkaat valot Fosun kohtaloksi ja onnistuvatko Welhot taikomaan pallon liian monta kertaa Fosun verkkoon? Vai onnistuuko Suuppareiden nuoret miehet juoksemaan jalat alta toiselta nuorelta ja liikkuvaan peliin kykenevältä joukkueelta?


MERIKOSKI SBT vs. FOSU


Sunnuntaina 21.10. Fosu kohtaa toisen häntäpään jengin eli Merikoski SBT:n ja lienee sanomattakin selvää, että molemmille joukkueille pisteet tuosta ottelusta ovat kultaakin arvokkaammat jatkon kannalta. Merikoski onnistui avaamaan pistetilinsä tasapelillä juuri nimenomaan ottelussa Welhoja vastaan, joten hyvin lauantain vastustajan kaltaista materiaalia voinee Fosu otaksua saavansa vastaansa myös sunnuntaina. Onnistuuko Fosu pyyhkimään mielistä pitkän bussimatkan rasitukset ja kohdentamaan kaiken energiansa oikealla tavalla olennaiseen eli peliin? Entä millaisella ilmeellä on liikkeellä Merikoski, joka saa lauantaina vastaansa kivikovan Blue Foxin? Saako Merikoski etua siitä, että saa pelata tuplaviikonlopun pelit kotonaan?


Forssalaisilla on edessään todella tärkeä viikonloppu, mutta toivottavasti kovat paineet eivät aikaansaa turhaa kipsiä kintereisiin. Nyt on tekemiseen löydettävä se tuttu rentous ja sitä myöten varmasti alkaa pisteitäkin tulla. Tippakaan ei ole tarkoitus pelotella, mutta forssalaisleirissä aletaan elää monellakin tapaa varmasti kriittisiä hetkiä mikäli pistetili viikonlopun jälkeen on edelleen avaamatta.