SOMERON VOIMA VARMISTI SARJANOUSUNSA VAHVAN KAUDEN PÄÄTTEEKSI
 

Someron Voima varmisti komealla ja ansaitulla 5-1 voitolla TuWesta nousunsa takaisin Kakkosdivariin. Taukoa taisi Kakkosen peleistä tulla nelisen kautta mikäli allekirjoittanut muistaa aivan oikein, vaikka nousu takaisin Kakkoseen piti kaiketi toteuttaa heti tippumista seuraavalla kaudella. Mutta yhtäkaikki, nyt SoVo teki sen mitä jo kovaan ääneen muutaman vuoden uhosi, eli toteutti nousunsa ja millä tavalla! Joukkue oli lohkossaan suorastaan suvereeni ja tämän vahvistaa myös statistiikka. Kautta ei ole aivan vielä saatu otteluiden osalta päätökseen ja jäljellä on vielä muutamia otteluita, mutta tähän mennessä SoVo on 20 ottelussa tappioita kärsinyt vain yhden, joten syystäkin leviää varmasti saksalaisjalkapalloilun ja kurkkua polttavan vissyn suuren kannattajan Someron oman Hjalliksen, Tuomo ”Kini” Lehtisen, pärstä leveään virneeseen Someron Jussin baarin peliautomaattien luona. Ja mikäs sitä on tuuletellessa onhan kausi pelillisesti ollut varsin komea.

 

Yllättävää Kolmosen Turun piirin kolmosen lohkossa on ollut TuTon heikko menetys tällä kaudella. Perinteikäs seura ei ole sarjassa saalistanut ainoatakaan pistettä ja maalisuhdekin on pakkasen puolella reilut sata maalia. Aika yllättävällä tavalla ovat voimasuhteet taas kerran muuttaneet muotoaan Aurajoen rannalla! Erityisen vahvan kauden Somerolla ovat kovat tehotkin paukuttaneet Ibrahim Tuni (24 maalia) ja Werner Kaitila (20 maalia). Yllättävää sitä vastoin on että FC Bodan oma kultakenkä Sven Ivars ei ole kaudella tähän asti maaleja viimeistellyt kuin 7. Paras FJK-taustainen pelaaja SoVon riveissä tehtyjen maalien muodossa on tähän asti ollut Janne Tuominen (3), Pekka Karjalainen (2) ja Esapekka Jaakkola (1).

 

 

FJK VAHVAN SYYSKAUDEN MYÖTÄ SÄILYTTÄMÄSSÄ SARJAPAIKKAANSA
 

Forssan Jalkapalloklubin päättävissä elimissä herättiin kesän korvalla, että jotakin on joukkueen kokoonpanoon tehtävä eikä herääminen tapahtunut hetkeäkään liian aikaisin. Vahvistusten myötä FJK on onnistunut hilaamaan itsensä kuiville ja ryhdikkään kotivoiton myötä (FJK-Jags 5-1) on forssalaisjoukkue mitä suuremmalla todennäköisyydellä uusimassa sarjapaikkansa myös ensi kaudeksi Nelosessa. Onnittelut koko joukkueelle, vaikka jäljellä olevat pelitkin on vielä syytä hoitaa kunnialla päätökseen.