Alkunews kertoo kaupungin vanhimman ja ehdottomasti kuumimman urheiluseuran tapahtumista ja edesottamuksista syntejä säästämättä ja keinoja kaihtamatta. Alkunews kertoo tapahtumien taustat kaukalosta ja kaukalon ulkopuolelta sekä paljastaa salibandymaailman varjelluimmat salaisuudet, kuten sen kenen saippua suihkussa katosi ja minne ja miksi treeniliivit tuoksuvat Lenita Airiston käytetyille alushousuille. Alkunews paljastaa myös sen kumpi on parempi löysä vai jäykkä ja sen kenellä on joukkueen suurin…ego! Kaikki tämä ja paljon muuta tajunnan räjäyttävää matskua Siltasen Cornerin blogissa ”Alkuräjähdys” kauden mittaan osoitteessa http://siltanen.vuodatus.net/

 

___________________________________________________________________________________

 

Treenikuntoa Forssan Alun salibandyjoukkue on hakenut keskiviikkoisin n. klo 18 Lamminrannan viheriöllä ja saliharjoittelun joukkue aloittaa torstaina 6.8. klo 20.30 Rehti-Areenalla.

 

___________________________________________________________________________________

 

FORSSAN ALKU PELAA KAUDELLA 2009-2010 NELOSDIVARIA JA SAMASSA LOHKOSSA PELAAVAT:

 

Forssan Alku

Alku

Forssa

V- ja U-seura Pekolan Isku

Pisku

Hattula

Floorballteam Kellarin Voudit

FBT Voudit

Hämeenlinna

Rock Town Ballers

RTB

Hämeenlinna

Hämeen Snipers

Snipers

Hämeenlinna

Isoluu

Isoluu

Hämeenlinna

Salibandy Club Urbans

SCU II

Janakkala

Lopen Laaka

LoLa

Loppi

Riihimäen Trollit

Trollit

Riihimäki

SB Tammelan Dynamo

TASO-99

Tammela

 

___________________________________________________________________________________

 

 

Urospuolisen tulisalamanterin peniksen muodosta ennustuksia laativan sammakkotohtorin ja ennustajaprofeetan Pellervo E.Hollon ennustus kaudelle 2009-2010.

 

”Tuleva syksy tulee olemaan synkkä ja hikinen, mutta runsasmaalinen. Odotettavissa on navakka Menneniltä tuoksuva ja TUL:n punainen Alku-niminen hurrikaani joka pyyhkäisee yli nelosdivarin (lue: rautaliiga) Sisä-Suomen lohkon. Siellä täällä saattaa esiintyä pieniä synkkiä pilviä, mutta pääpiirteissään vallitsee valoisa jopa eteerinen ja harmoninen ilmapiiri.

Ennustettavissa on JYP:n mestaruushuumassa kirmaavan Valtasen namupasseja, Mäksän hirmulämärejä ja Kostin rajua karvausta. Katsojia varoitetaan Jakon ja Moisanderin jäätävistä seiveistä sekä Rautzin millimetrin tarkasta viimeistelystä. Lisäksi kaikkia kaikkia Rehti-Areenan lähettyvillä liikkuvia henkilöitä kehoitetaan varautumaan henkeäsalpaaviin suorituksiin Petri ”Kölli” Lehtosen taholta. Isolla rahalla Paarmasta treidattu Lehtonenhan tunnetaan yleisesti Lounais-Hämäläisissä salibandypiireissä italialaisen kokokentän miesvartioinnin spesialistina Mikko ”Kärpänen” Helinin tavoin. Takalalta on lupa odottaa luotettavaa peruspelaamista edelliskausien tapaan. Mykistäviä suorituksia voidaan odottaa niin ikään
Tölön kokeneelta pappaosastolta (Nieminen, Mäkelä, Pa.Lehtonen). Haaviin odotetaan tarttuvan myös muutaman vonkaleen lähialueen muista seuroista joiden rooli on vielä arvoitus…”