Uusi kausi ja uudet kujeet voisi osuvasti todeta näin sarjakauden pyörähtäessä taasen käyntiin. Paljon on edustusjoukkueen taustoilla tapahtunut sitten viime kauden. Edustusjoukkueen monivuotinen manageri ”Don” Rantanen on ottanut hieman etäisyyttä edustusjoukkueen asioiden hoitoon ja puikkoihin on saatu uusia ja tuoreita voimia Väreen Pasin muodossa. Uusia tuulia on myös valmennuspuolella, pelaajarintamalla ja sponsoririntamalla. Myös logo sai uuden muotonsa seuran 20v. juhlakauden kunniaksi. Mutta jotain kuitenkin on vanhaakin, nimittäin urheilujournalismin kirjoittamattomiin lakeihin hatarasti nojaava Siltasen Corner. Siltanen, tuo nettikolumnien Hemingway ja  syväanalyysien shemeikka, jakaa tuttuun tapaan tietoa tiedonjanoisille salibandyjännäreille otteluennakoiden ja otteluraporttien muodossa myös tulevalla kaudella.
 
 
Forssan Suupparien edustusjoukkue polkaisi kauden käyntiin sarjaotteluiden osalta torstaina 20.9., mutta tuossa ottelussa Tyykikylän hidalgojen pistetili jäi vielä avaamatta. Porin Urheilutalolla voittolukemat nimittäin kirjattiin kotijoukkue Karhuille lukemin 5-2 pitkälti vahvan viimeisen erän ansiosta.
 
 
Sunnuntaina 23.9. Fosu pääsee ensimmäistä kertaa sarjaottelujen tiimoilta uuden pinnoitteen saaneeseen kotikaukaloon ja vastaansa kovasti nuorentunut Fosu saa salibandyliigasta viime kauden päätteeksi divariin pudonneen M-Teamin. Tiukkaa vääntöä uskaltanee siis sunnuntaiksi povata. Ottelu alkaa Turuntien hornankattilassa tuttuun tapaan klo 18.00.