Keskiviikkona 24.2. Forssaan saapuu Suuppareiden vieraaksi kotijoukkueen kanssa sarjataulukossa lähes tasapisteissä oleva FBC Turku. Vierailijajoukkue FBC Turku oli joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kotonaan etevämpi ja päätöslukemat joulukuisessa kohtaamisessa kirjattiinkin jatkoajan jälkeen lopulta turkulaisryhmälle 5-4.
 
Fosulla on alla kolmen ottelun voittoputki ja voittojen myötä Fosu lähtee varmasti hyvällä itseluottamuksella hakemaan voittoa kotikaukalosta myös keskiviikkona. Vierasjoukkue FBC Turku sitä vastoin lähtee otteluun allaan tappio Ilvekselle ja vaisun Ipa-ottelun jälkeen turkulaiset varmasti janoavat kiihkeästi paluuta takaisin voittokantaan.
 
FBC Turku on parhaimmillaan ollut todella tehokas viimeistelijä ja tästä kertoo osaltaan pistepörssin kärkeen sijoittuvien turkulaispelaajien kohtalaisen kovat tehot. Erityisen tarkkailun alle forssalaisten on syytä laittaa sellaiset herrat kuin Jarno Laaksonen (34+17), vuonna 88-syntynyt Markus Järvinen (23+17) ja Turun Palloseuran paidassakin esiintynyt Juha Tauriainen (21+19). Erityisen tehokas nuori turkulaisryhmä on ollut ylivoimalla ja joukkue onkin powerplay-tilastoissa kolmantena Fosun taasen sijoittuessa vasta kolmanneksi viimeiseksi.