Sarjakierroksen yksi ehdottomasti mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Forssassa lauantaina 26.11. sarjakärki OLS:n saapuessa Turuntien hornankattilaan Suuppareiden vieraaksi.
 
 
POHJOISESTA TUULEE?
 
Perinteikäs, 130-vuotias juhliaan viettävä, Oulun Luistinseura saapuu Forssaan varmasti itseluottamusta puhkuen ja sanomattakin lienee selvää, että lauantain kamppailussa saa FoSu esittää parastaan mikäli mielii katkaista oululaisten hurjan voittokulun.
 
Forssaan saapuva OLS aloitti sarjan hivenen yllättäen tappiolla ja tämän jälkeen joukkue onnistui vain niukasti nappaamaan pisteet Rangersilta ja Blackbirdsiltä, mutta alkuhapuilun jälkeen ei ole ollut epäselvyyttä siitä etteivät oululaiset olisi tosissaan ja liiganousu mielessään. Jälki on ollut huikeaa ja seuraavassa seitsemässä ottelussa joukkue onkin marssinut vakuuttavasti voitosta voittoon niinpä voittoputki onkin ehtinyt jo kasvaa yhdeksän voitetun ottelun mittaiseksi.
 
Divarissa tähän mennessä eniten reikäpalloa verkkoon on mätkinyt kotijoukkue Fosu, mutta lauantain vastustaja OLS tulee perässä hyvänä kakkosena. Oikeastaan ainoana erottavana tekijänä näistä kahdesta joukkueesta onkin vain oman maalin varjelu, sillä kymmenessä pelatussa ottelussa oululaiset ovat päästäneet maaleja vain 29 eli alle kolme maalia ottelua kohden, kun Fosua ovat vastustajat otteluissa kurittaneet reilun viiden maalin keskiarvolla.
 
Ratkaisijoita OLS:lla löytyy jopa pelottavan laajalta rintamalta ja henkilökohtaiset tehopisteet jakautuvatkin tasaisesti useammalle pelaajalle. Tästä kielii osaltaan myös se ettei pistepörssin kärkikymmeniköstä löydy yhtään oululaista. Forssalaisedustus pistepörssissä taasen on vahva, mutta nähtäväksi jää löytääkö Kannoston käskyttämä kotijoukkue keinot tiiviin oululaispuolustuksen murtamiseen ja kuinka organisoidusti Suupparit saavat pelattua oman puolustuspäänsä.
 
 
TÖRINÄÄ PÖNTTÖÖN
 
Törinää pönttöön sanoisi Jorma Uotinen. Asetelmat illan otteluun ovat siis kerrassaan herkulliset ja lisämielenkiintoa otteluun tuo toki myös se kuinka loukkaantumisista kärsinyt kokenut Ville Vahtera onnistuu ”lainapestissään”. Käyntiin kärkikamppailu pärähtää tuttuun tapaan kello 18.00 ja on suoranainen ihme ellei ottelussa rikota kauden yleisöennätystä.