Ennen joulutaukoa Fosulla on edessä tiukka tuplaviikonloppu, kun vastaan asettuvat lohkon kärkijoukkueet Tampereen Ilves ja FBT Pori.

ILVES vs. FOSU 12.12.

Lauantaina Fosu matkaa Tampereelle, Kaukajärvelle, jossa vierasjoukkuetta isännöi sarjakolmosena majaileva Ilves. Lähtökohdat forssalaisten osalta otteluun eivät ole kovinkaan mairittelevat, sillä kolmessa viimeisessä ottelussa on tullut kuvainnollisesti sanoen lunta tupaan ja hyvin aloitetun alkukauden jälkeen joukkue on vajonnut flunssa-aallon myötä tasaisessa sarjassa jo seitsemänneksi. Lauantaina rivit onkin syytä olla kunnossa ja pelimiehet 100%:ssa iskussa mikäli Spiral-hallilta Fosu aikoo napata sarjapisteet mukaansa Forssaan.

FOSU vs. FBT PORI 13.12.

Sunnuntaina Fosun kotiluolaan saapuu vieraaksi koboltinkova FBT Pori joka havittelee ahnaasti nousua salibandyliigaan Ismo läntisen luotsaamana. FBT Pori johtaa sarjaa suvereenisti, mutta missään nimessä Fosu ei ole vailla mahdollisuuksia kotonaan, sillä joukkueiden edellinenkin kohtaaminen lokakuussa Porissa oli varsin tasaväkinen. Kotikentällään Porissa FBT oli niukasti parempi lukemin 6-5. Otteluun Fosu lähtee haastajana, mutta syytä on kuitenkin hyvä pitää mielessä erään toistaiseksi tuntemattomana pysyttelevän verbaalivirtuoosin ilmoille heittämä lentävä lause, "Takaa on hyvä tulla!".