Lauantaina 16.6. FJK vei arvokkaat pisteet mukaansa Toijalasta lukemin 0-4 ja tiistaina 19.6. FJK nappasi kotonaan pisteet Koskenpojilta. Sarjapisteet siis Forssaan tiistain ottelusta lukemin 4-2 (2-0). Voiton myötä FJK kasvatti tappiottomien otteluiden putkeaan ja ilmoitti näin itsensä mukaan kärkikahinoihin.

FJK vs. VAKP

Ottelun ensimmäisiä minuutteja hallitsi melko selvällä tavalla VaKP ja ottelua käytiinkin lähes koko ensimmäiset 20 minuuttia FJK:n kenttäpuoliskolla, mutta mitään kummempia tilanteita väkevästä hallinnasta huolimatta vierailijajoukkue ei onnistunut Mika Filpun vartioimalle maalille luomaan. Pikku hiljaa kuitenkin forssalaisryhmäkin alkoi päästä mukaan peliin ja pian iskikin joukkueen kultakimpale, Ivo Dankov, ehkä pikemminkin onnettaren avustamana kuin systemaattisesti rakennellun kuvion päätteeksi. FJK pelasi erinomaisen kymmenen minuuttisen, jonka aikana Ivo pääsi viimeistelemään pallon maaliin pariin otteeseen. Ivo puhkui kahden tekemänsä maalin (vai merkitiinkö toinen maaleista omaksi maaliksi?) jälkeen hyvää pelihuumoria ja mies pitikin suorastaan pilkkanaan valkeakoskelaisten toppariparia, jotka eivät tahtoneet pysyä millään liukkaan bulgaarin vauhdissa mukana. Ensimmäinen jakso oli varsin sekavaa pelaamista ja sisälsi useita henkilökohtaisia virheitä, mutta vaikka lisäpaikkoja maaleihin oli molemmilla joukkueilla ensimmäisen 45 minuuttisen aikana ei palloa enää maalipuiden väliin saatu. Ensimmäisellä  jaksolla maalipaikat käytti tehokkaammin kotijoukkue ja tauolle lähdettiinkin forssalaisten johdossa 2-0.

Toinen puoliaika lähti käyntiin ensimmäiseltä jaksolta tuttua kaavaa noudattaen sekavissa merkeissä ja oikeastaan kontrolloituun jalkapalloon ei kyennyt kumpikaan joukkkue eikä sekavaa pelaamista ainakaan helpottanut erikoisiin ratkaisuihin vihellyksissään usein päätynyt illan tuomari. Ilmassa leijui erikoinen "hurlumhei-fiilis" ja oikeastaan kumpikaan joukkue ei tuntunut saavan otetta pelistä. Oli selvää, että pian jommassa kummassa päässä päästäisiin nostamaan käsiä pystyyn ja pian näin kävikin. VaKP iski 2-1 tasoituksen ja ilmoitti näin itsensä mukaan otteluun. Peli aaltoili päästä päähän kunnes puoliajalla kentälle vaihdettu hurjaan maalivireeseen äitynyt Jarno "Kempo" Kemppainen pääsi nikkaamaan ylärimasta kimmonneen pallon maaliin forssalaisyleisön riemuksi. Maalin myötä FJK sai silminnähden intoa tekemiseen ja pian hyvä otekin palkittiin jälleen maalilla. Asialla oli toistamiseen Kemppainen ja tällä kertaa komealla kaukolaukauksella. FJK siirtyi 4-1 johtoon, mutta VaKP oli päättänyt taistella suoraselkäisesti loppuun saakka. Yritys sai lopulta palkintonsa sekavan maalin edustilanteen jälkeen, kun ottelua oli jäljellä kuta kuinkin 10 minuuttia. Samoin kuin ensimmäisellä, oli myös toisella jaksolla molemmilla joukkueilla useitakin paikkoja lisämaalien tekoon, mutta tällä kertaa päädyttiin ottelussa lukemiin 4-2. Ottelussa, jossa kumpi tahansa olisi voinut ottelun voittaa, palkittiin kotijoukkueen parhaana topparina väkevästi katkonut Eetu "Tonto" Heikkilä, vaikkakin Dankov ja Kemppainen viimeistelivät molemmat pari maalia mieheen.