Forssalaisen jalkapalloilun lippulaiva Forssan Jalkapalloklubi on alkukaudesta viritellyt yhteistyösuunnitelmia kakkosdivarissa pelaavan Someron Voiman kanssa ja jossakin välissä on jopa ehditty kaavailla farmisopimusta, mutta tiettävästi tällä erää farmisopimus jäänee tekemättä. Yhteistyötä ”naapuriseurat” toki varmasti kauden aikaan tulevat tekemään.
 
Tällä erää Somerolta hakevat pelipaikkaa neljä viime vuoden FJK-pelaajaa, mutta nähtäväksi jää syntyykö sopimusta ja millaiseksi muodostuu mahdollinen rooli someron kohtalaisen nimekkäässä ja kokeneessa joukkueessa. Vielä on epäselvää liittyykö forssalaisryhmään jokunen Sovosta rannalle jäänyt pelimies ja mikä on klubin kokoonpano muutenkin sarjakauden pyörähtäessä käyntiin.
 
Pelikuntoa FJK on lähtenyt hakemaan harjoitusottelujen myötä ja niitä onkin tähän mennessä alla muutama. Yksi virallinen ottelukin on jo alla, sillä FJK kävi helmikuussa aloittamassa Suomen Cupin Tampereella. Alasarjaa (VI tai V-divaria) edustava pirkanmaalaisjoukkue kaatui lopulta nihkeän esityksen jälkeen FJK:lle luvuin 0-1.
 
Viime lauantaina FJK käväisi harjoitusottelujen merkeissä Vantaalla VJS:n vieraana. Kolmosdivisioonajoukkueiden mittelö päättyi lopulta ratkaisemattomaan 3-3 tasapeliin. Forssan Jalkapalloklubi oli liikkeellä melko vajaalla rosteilla ja olipa kokeilla jokunen uusi pelimieskin. Mielenkiinnolla jäädään odottamaan tilanteen kehittymistä, sillä tornihuhujen mukaan joukkueeseen on liittymässä jokunen todellinen mustahevonen.
 
 
Jalkapallon kolmonen (Tampereen piiri) vuonna 2010
 
FC Tigers (Tampere)
FJK (Forssa)
Ilves-Kissat (Tampere)
NoPS (Nokian Palloseura)
Koskenpojat (Valkeakoski)
Pato (Tervakoski)
PJK (Pirkkala)
PP-70 (Tampere)
PS-44 (Valkeakoski)
TKT (Tampere)
TP-49 (Toijala)
TP-T (Tampere)
TPV-2 (Tampere)