Eilen torstaina 7.4. FJK ja SoVo kohtasivat harjoituspelissä Eerikkilässä ja ulkona kehnossa kelissä pelatussa ottelussa kävi, kuten varovasti ikävä kyllä osattiin jo ennakkoon uumoilla, että FJK tulee ottamaan turpiin oikein kunnolla. Vahvasti forssalaispainotteinen SoVo kylvetti nuorta ja varsin kokematonta Forssan Jalkapalloklubia oikein isän kädestä ja rumat lukemat kirjattiinkin somerolaisten hyväksi lopulta peräti 8-1.
 
Lopputulos ei jättänyt epäilyksiä joukkueiden voimasuhteista, vaikka toki taasen kerran todettakoon sekin, että tosipelit ovat vielä edessä. Voittoja FJK:n on alettava napsia vasta reilun viikon päästä Tampereella.
 
Jatkoa silmällä pitäen FJK:lla ei kuitenkaan ole muuta vaihtoehtoa kuin laittaa työhanskat käteen, ryhtyä työstämään omaa peliään ja kaivettava esiin kova taisteluasenne ja osin jo unohduksiin vaipunut pelirohkeus.
 
Kimurantiksi ja erityisen harmilliseksi tilanteen joukkueen kannalta tekee se, että vaikka rosteri onkin varsin kapea vastuunkantajien suhteen, ei joukkue varmastikaan ole niin huono kuin viimeaikaiset tulokset antavat ymmärtää. Parempaan joka ukosta kyllä vielä varmasti on ja niinpä nyt vain pitää jokaisen pelurin mennä itseensä ja kaivaa esiin se voittamisen kiima niin, että 19.4. joka ukko on valmis taistelemaan pallosta ruoto kaarella terrierimäisellä asenteella ja on tarvittaessa vaikka valmis puremaan vastustajan nilkkaan joukkueen edun nimissä.