"Suunta muuttuu...", lauloi Forssan oma satakieli Jonna Tervomaa aikoinaan. Mutta muuttuuko suunta, se nähdään lauantaina Eerikkilässä.

Forssan Jalkapalloklubi jatkaa kotiotteluidensa sarjaa lauantaina 15.5. klo 12.00 ja vastaansa FJK saa kokeneen Hämeenlinnan Härmän. FJK:n vierailijaksi saapuvaa Härmää jotkut veikkailivat (allekirjoittanut mukaan lukien) jopa lohkon kärkeen, mutta kautensa hämeenlinnalaispoppoo on aloittanut ainakin toistaiseksi jopa hivenen vaisusti. Saldona on neljästä ottelusta kaksi voittoa ja kaksi tappiota. FJK:n vastaava saldo on yksi voitto, yksi tasapeli ja kaksi kirvelevää maalin tappiota.
 
Asetelmat lauantain otteluun ovat kutkuttavat, sillä Eerikkilän Urheiluopistolla kohtaavat nuoruus ja kokemus. Kokemusta Härmässä edustavat mm. forssalaisillekin varsin tutut Mattila, Laine ja Varga. Mielenkiintoista Härmä-paidassa on nähdä myös hämeenlinnalaisia alasarjaseuroja kolunnut forssalaiskasvatti Aaro Forss.
 
Nyt jos koska punnitaan FJK:n nuoren ja suhteellisen kokemattoman joukkueen henkinen kantti kaottisen viime ottelun jälkeen. Onko joukkue täynnä hiiriä vai miehiä? Itse olisin taipuvainen näkemään kentällä jälkimmäisiä, mutta lauantaina ollaan tässäkin suhteessa viisaampia. Toivottavasti lauantaina vastuuta maalinteosta ottavat muutkin kuin Dankov, sillä kokenut Härmä tulee varmasti ottamaan kokeneiden pelimiesten toimesta Dankovin aikeet turhiksi ja tehoja kaivataan myös muilta. Pääpaino Härmän puolustuksessa varmasti keskittyy Dankoviin, joten tämä luonnollisesti avaa, ainakin toivon mukaan, paikkoja myös muille. Maalinteon lisäksi FJK:lla riittää kosolti petrattavaa puolustuspelissä, sillä maaleja Klubin verkkoon on tehty alkukaudesta aivan liikaa.
 
 
NÄIN ENNAKOI / TIEDOTTAA KANTA-HÄMEEN HEGEMONIAOTTELUSTA HÄMEENLINNAN HÄRMÄN KOTISIVUT:
 
Loukkaantumiset ovat vaivanneet Härmää pitkin talvea ja tuska ei ota loppuakseen. Sairastuvalta pelaajat palaavat kehiin huolestuttavan hitaasti ja uusia potilaita liittyy listalle viikottain.

Härmää on alkukauden kiusanneet loukkaantumiset ja helpotusta tilanteeseen ei lähiaikoina ole näköpiirissä. Viimeisimmät listalle liittyneet ovat Pedro Romero sekä Santtu Mäkelä ja polvivammat pitävät miehet sivussa jonkin aikaa. Ernö Varga kolhi itseään viime perjantain FC Tigers pelissä  ja pelaaminen ensi lauantain FJK pelissä on erittäin epävarmaa.

Pitkäaikaispotilaista Jussi Koivu oli eilen mukana pallotreeneissä ja on mukana näillä näkymin Forssa pelissä. Jukka Suhonen on toipunut kuumeilustaan ja on käytettävissä lauantaina. Tommi Salon kuntoutuminen ei sen sijaan ole edennyt toivotulla tavalla ja paluun ajankohdasta kokoonpanoon ei ole tarkkaa tietoa. Samoin Kalle Aaltosen paluun ajankohta on vielä avoin. Erno Virkin kausi ei ikävä kyllä ehtinyt kunnolla alkaa ja polven sidevauriot pitävät miehen sivussa koko kauden.

Vastuuvalmentaja Jari Tiitan mukaan tilanne on huolestuttava, mutta populaa on toistaiseksi riittänyt. - Onneksi meillä on laaja rinki, muuten olisimme olleet todella pulassa. Poissaolot ikävä kyllä vaikuttavat myös treeneihin ja sitä kautta pelaamiseen, mutta niillä mennään mitä käytettävissä on. Lisäksi olemme lainanneet muutaman pelaajan Parolan Visaan, joita tarvittaessa voimme kutsua takaisin. Tilanne ei ole lähellekään ideaalia, mutta onneksi sarja on pitkä ja kaikki on vielä omissa käsissämme, Jartsa pohtii loukkaantumisia. 

 
 
_______________________________________________________________________________
 
Jatkokertomus " Abba Törnqvist - Amitsun kasvatti ".
 - - - - - - - - - - - - - - -
Jatkokertomuksessa seurataan Abba Törnqvistin edesottamuksia nuoruuden karikoissa. Abballa on alkanut jo hormoonit hyrrätä ja ikääkin on jo 19 vuotta. Happy End on vielä antanut odottaa itseään, mutta pian ei ehkä sekään ole kaukana...
 
 
KOULUN PÄÄTÖSBILEET ( 3 / 3 )
 
 
Abba ja Mika saapuivat Nooran vanhempien omakotitalon luo ja jo portille tullessa oli selvää, että Nooran vanhemmat, eikä etenkään Lionsien paikallisyhdistyksen puheenjohtajana toimiva Reijo-isä tulisi kyllä silittelemään rakkaan pikkutyttönsä päätä; etupihalla nököttävät timantti-tuijat oli koristeltu komeasti Näkki-juomukondomeilla, Nooran äidin palkinto-pelargoniat oli tallottu maan tasalle ja ulko-oveen joku neropatti oli punaisella spray-maalilla kirjoittanut kissan kokoisin kirjaimin ”Kataisen kätyri! Haista vittu, porvari!!”.
 
Oven aukaistuaan Abballa oli leuka loksahtaa sijoiltaan. Tupa oli täynnä toinen toistaan paremman näköistä mimmiä. Mikan oli vaikea peitellä leukapielistään valuvaa kuolaa. Kaksikosta sosiaalisempi eli Mika oli omasta mielestään kobolttiakin kovempi panomies joka osasi arvostaa naiskauneutta ja niinpä hän sulavasti uikin välittömästi erään teinipissiksen seuraan. Abba sitä vastoin siirtyi lipittämään kaljaa keittiöön ja kiroamaan omaa ujouttaan.
 
Abba istuskeli kullankeltainen keskaripullo kourassaan keittiössä ja katseli ympärilleen. Keittiön vaaleita seiniä koristivat kuvat perheen lapsista Noorasta ja tämän siskosta Teijasta. Teija ja Noora olivat jo vuosia olleet Abban märkien päiväunien kohde ja nytkin pelkkä ajatus Nooran runsaan klassista muodoista sai viisarin värähtämään Abban tiukoissa pöksyissä. Kesken valtaisien teinifantasioiden Abba hätkähti, kun joku läimäytti häntä terävästi, mutta ystävällisesti hartian seudulle. Mitä ihmettä, sehän oli Noora!
 
Nooran nähdessään juhlameikeissä sai Abba tuskin sanaa suustaan. Illan bileiden kuningatar oli selvillä, se oli Noora, joka oli suorastaan ällistyttävän hemaisevan näköinen. Nooralla oli kropassaan kaarta ja kurvia kuin Monzan katuradassa ja niinpä Abban oli todella vaikea peitellä mielihyväänsä tämän unelmiensa nymfin nähdessään. Noora ilmoitti, että hänellä olisi kahden keskistä asiaa Abban kanssa ja hän haluaisi selvittää asiansa kahden kesken, yläkerrassa vanhempiensa makuuhuoneessa.
 
Abbaa ei tarvinnut kahta kertaa yläkertaa pyytää ja vaikka panotöiden sarakkeessa Abballa koreilikin puhdas nolla oli Abballa jo jonkinmoinen aavistus siitä mitä yläkerrassa saattaisi tapahtua, jotain tajunnanräjäyttävää. Yläkerran portaita noustessa Abban pyhämaila sojotti jo lähes 90 asteen kulmassa kohti kattoa ja kipuaminen portaita ylöspäin olikin jo hieman vaikeaa etenkin kun touhutippa pöksyissä alkoi tehdä tuloaan.
 
Noora oli vastakkaisen sukupuolen kanssa huomattavasti kokeneempi kuin Abba, jonka ainoat seksuaalikokemukset oli toteutettu lähinnä oman kämmenen kautta. Noora oli jo hieman päässyt maistelemaan lakanavalssin iloja vanhempien poikien kanssa ja niinpä Noora tarttuikin ripeästi ja rutinoituneesti toimeen makuuhuoneen oven sulkeuduttua. Noora painoi jännityksestä ja kiimasta kankean Abban seinää vasten ja alkoi imeä Abban kaulaa valtaisalla kiihkolla kuin Kreivi Dracula aikoinaan Transylvaniassa. Abballa alkoi tennarit pyöriä jaloissa, sillä tässä vaiheessa alkoi näyttää vahvasti siltä, ettei piparin saantikaan enää voinut olla kaukana.
 
Abba oli edistynyt seksiteoriaopinnoissa vähintäänkin laudatur-tasolle lähinnä amerikkalaisia eestaas-elokuvia seuraamalla ja niinpä Abba päätti elokuvista opitun kaavan mukaisesti laittaa hieman pökköä pesään tarttumalla Nooran lähes jumalaisiin kannikoihin. Noora nautti suuresti kovista ja kiihkeistä otteista ja ennen kuin Abba ehti sanoa sanaakaan oli Noora kietaissut yltään paitansa. Abba oli tissimies henkeen ja vereen ja näky miellytti nuorta teinirakastajaa siinä määrin että nahkanuijalla pöksyissä alkoi jo olla varsin ahdasta. Abban alkaessa hikisillä käpälöillään räpeltää housun nappeja auki singahti yhtäkkiä ovi auki sellaisella voimalla, että saranat lentelivät kaaressa. Ovella seisoi julmana silmät vihaa leiskuen Noora isä, Reijo. Helvetillinen, lähes sydämen pysäyttävä järkytys, aistien stimulointi ja voimakas erektio saivat aikaan sen, että Abban housuihin pärähti ejakulaatio joka oli richterin asteikolla lähes vastaava kuin mitä tapahtui Islannissa joitakin viikkoja sitten.
 
Nopeasti kuin savannilla leijonan yllättämä gaselli housut märkänä sepaluksen kohdalta livahti nuori Casanova ikkunasta ulos hypäten suoraan ikkunan alla olevaan ruusupensaaseen. Ruusunpiikit porautuivat ikävällä tavalla selkänahkaan ja persposkiin, mutta kivusta ja särystä huolimatta villihevosetkaan eivät olisi pystyneet pidättelemään Abban matkaa. Lennokkaassa askeleessa oli kieltämättä samaa lennokkuutta kuin Ville Ritolan askeleissa Pariisin olympialaisissa vuonna 1924 kun Abba katosi pihalta silmänkantamattomiin.
 
Illalla Abba nyppi pinseteillä ruusunpiikkejä kankustaan, hieroi Bebanthenea kaulaansa ja harmitteli kovaa kohtaloaan. Mika soitti illalla ja kertoi mukavista bileistä ja ihmetteli kovasti mihin Abba oli yhtäkkiä pippaloista kadonnut. Arvatenkin Abban kommentit Mikalle olivat politiikastakin tutut lyhyet ja vaitonaiset; ”No comments”.
 
 
VIIKOLLA 21 ILMESTYY ABBAN JATKOKERTOMUS JOSSA SEIKKAILLAAN LOMALLA KAUKO-IDÄSSÄ, THAIMAASSA.