Torstain 24.9. treenimatsi oli rutiinivoitto suosikiksi ennakoidulle kotijoukkueelle, joka pelasi taiturimaista salibandyä täydet kolme erää Paarma-pelaajien ihmetellessä. Pelin jälkeen Paarman pelaajia nähtiin Rautatienkadun infopisteellä Tölöllä etsimässä tietä takaisin Jokioisille - niin sekainen oli joukkueen matka naapurikaupunki Forssaan, eikä vähiten Alun uskomattoman tappavan tehokkaan ykkösvitjan lyhytsyöttöpelin ansiosta, joka viilsi Paarman puolustukseen aukkoja kuin mattoveitsi enon sohvaverhoiluihin.

Harvalukuinen yleisö Rehti-Areenalla ei säästellyt ylisanoja seuratessaan kotijoukkueen esitystä. Alun hyökkäystyöskentelystä puhuttaessa sattui allekirjoittanut kuulemaan pelin tuoksinassa muun muassa adjektiivit myyttinen, taivaallinen ja unohtumaton.
Forssan Alun peliesitys oli taktisesti 2020-luvun salibandyä, josta salibandyn suurmaat tulevat varmasti ottamaan oppia seuraaviin arvokisoihin. Edes Vesa Punkarilla ja Sami Nymanilla vahvistettu Helsingin SSV:kään ei olisi kyennyt voittoon eilen Rehti-Areenalla, niin suvereeni oli punapaitojen esitys.
 
Erityisen mainiolla pelipäällä 11-2 Alun voittoon päättyneessä ottelussa oli Forssan Alun ykkösvitjan statusta kantava
ketju:Valtanen – Nieminen – Pe.Mäkelä. Hyökkäysketjun takana luuti kaksikko Pa.Lehtonen ja Malmström. Valtanen kirjautti ottelussa tehot 3+1, Pe.Mäkelä 4+1 ja konkari Nieminen 1+6. Myös ykköskentän puolustajat osallistuivat mainiolla panoksella maalintekotalkoisiin ja molemmat puolustajat nakuttelivat komeasti tehot 1+1. Kentän plus-miinustilasto olikin jatkoa silmällä pitäen toiveita herättävä +10. Tehoille pääsi ykköskentän lisäksi Alun joukkueesta Mikko Kostiainen ja Mikko Helin.
 
_______________________________________________________________________
 
Hienosti kulkeneen Paarma-ottelun lisäksi Forssan Alku sai mukavia uutisia jokunen aika sitten, kun Forssan Alku siirtyi jälleen punaiseen pelipaitaan niin, että keltainen paita jää jatkossa vieraspelipaidaksi. Positiivinen uutinen hienojen paitojen lisäksi oli, että kokenut
Esa Malmström solmi sopimuksen Alun kanssa ja jatkaa uraansa työväenjoukkue Forssan Alussa.
 
_______________________________________________________________________
 
Lauantaina 26.9. Alku matkaa Nakkilaan harjoitusturnaukseen, jossa torstainen murskavoitto on syytä pyyhkiä poissa mielestä tai muuten lauantaista tulee varsin musta päivä.
 
_______________________________________________________________