Forssan mediaseksikkäin seura Forssan Alku on jo aloitellut treenaamista salibandykautta 2010-2011 silmällä pitäen Kaikulan rinteissä ja Lamminrannassa. Toistaiseksi osallistumisprosentit juoksuharjoituksissa eivät ole olleet alasarjajoukkueelle tyypillisesti megalomaanisen suuria, mutta elokuun alussa on tilanteen syytä olla toinen ja jokainen pelimies varmasti hoitaakin siihen mennessä itsensä sellaiseen formuun, että mahtuu ainakin peliasuun. Ennakkoon sarjaa voidaan kaavailla varsin kovatasoiseksi, joten toista kättä heittäen pisteitä ei kyllä plakkariin ilmesty. Samassa lohkossa Alun kanssa kaudella 2010-2011 pelaavat: Team-Pekis, Voudit, RTB, Trackers II, KalvKe, LoLa, Trollit, 49-NB ja TorSpo.
 
Tuleva kausi tarjoaa luonnollisesti joitakin muutoksia joukkueen kokoonpanoon ja seuraavaksi lienee tiedottaa muutama sananen alustavista muutoksista. Viime vuoden Forssan Alun joukkueesta muihin ympyröihin ovat siirtyneet/siirtymässä Jerry Hietaniemi, Sami Patjas, Jani Keinänen, Janne Korpela ja Mika Ahvo. Lisäksi Timo ”Big Tuna” Huusela siirtyy pelaajapuolelta valmennuksen puolelle. Valmennustroikan ensi kaudella siis muodostavat Lehtosen veljekset; Petri ja Pasi sekä armoitettu HIFK-fani, Huuselan Timppa. Uusina kasvoina Alun tarunhohtoisen maranellon punaisen pelipaidan ylleen pukevat Vihreäsaaren Mikko, Vesalan Toni, Äijälän Jarno ja odotetun come backin maalinsuulle tekevä Jakosen Marko.
 
Jos viime kaudella riitti tuttuun tapaan kaukalossa vauhtia ja vaarallisia tilanteita niin ryminää ja räiskettä on luvassa Alun peleissä myös varmasti tulevalla kaudella. Viime kaudella Joonas ”Rautzi” Rautanen oli hurjassa iskussa ja saunaillassa joitakin viikkoja sitten Rautzi uhosi pistävänsä tilastot vieläkin paremmiksi tulevalla kaudella. Rautzilta on siis lupa odottaa kovia tehoja ja mikäs siinä jos ylivoima toimii edelliskauden tavoin. Ylivoimalla Petri ”Parrunpätkä” Mäkelä ja Rautzi tuntuivat löytäneen sen punaisen langan ja kaksikko pistikin reikäpalloa pussiin kohtalaisen mukavilla prosenteilla, vaikka toki petrattavaakin vielä löytyy. Kakkosdivariin nousua havitteleva Loimaan Leisku koitti viimeisen asti houkutella Parrunpätkää riveihinsä, mutta tämä päätti kunnioittaa Petri ”Kölli” Lehtosen kanssa sovittua herrasmiessopimusta ja niinpä myös tämä laiskan pulskea veteraanipelaaja nähtäneen tulevalla kaudella Alun rosterissa mikäli jo joitakin vuosia piinanneet penikkavaivat hellittävät. Jos kaukalossa nähdään syksyllä hurjassa kunnossa oleva Rautzi niin mielipuolisessa iskussa tulevalla kaudella nähdään varmasti myös Hesen punaisen majoneesin Facebookiin vaihtanut, Koivusaaren kadun Hasselhoff, Pasi ”Leku” Lehtonen, jonka kerrotaan kellottaneen Kaikulan kiepiltä yli ”80-kiloisten sarjassa” huimia aikoja. Huimassa juoksukunnossa tulevat kaudella olemaan Lekun lisäksi myös Forssan Alun ”pitkän matkan” miehet Jarno Äijälä ja Jarkko ”Raivolämäri” Mäkelä sekä tietysti aina kovassa kunnossa olevat Mikko ”Kärpänen” Helin ja Mikko ”Kosti” Kostiainen. Kylillä vellovien huhujen mukaan myös Tero ”Valtsu” Valtanen, Jokioisten pendoliino Mikko Holstikko, Vesa ”Vesqu” Lundström, Esa ”Malmi” Malmström, taitava Toni Nieminen ja puolustuspään sinnikäs puurtaja Janne Takala ovat kovassa iskussa jo odottavat jo nälkäisenä sarjapelien alkua.
 
Tulevalle kaudelle näyttää joukkue vahvistuneen ainakin paperilla, sillä kaikki Alun uudet värväykset ovat kokeneita ja monissa liemissä keitettyjä pelimiehiä. Kovia tehoja hyökkäyspäässä voidaankin odottaa etenkin kaksikolta Mikko ”Izmir” Vihreäsaarelta ja Toni ”Gattuso” Vesalalta. Puolustuspäähän vahvistusta sen sijaan tuo sarjan yksi fyysisimmistä pelaajista, Jarno ”Äijä” Äijälä. Maalinsuulle kaivattua kilpailua viime kaudella erinomaisia otteita esittäneelle Mikko Moisanderille taasen tuo kakkosdivaritasollakin esiintynyt Tammelan kingi, Marko Jakonen.
 
___________________________________________________________________________________________
 
Uutisia, raportteja ja hehkutusta edellisvuoden tapaan tarjoaa Siltasen Corner. Asiallisempaa faktaa joukkueen edesottamuksista taasen löytyy virallisilta kotisivuilta
 
http://koti.phnet.fi/sbalku/index.htm