Keskiviikkona Fosun edustusnippu saa vastaansa kotikaukalossa itälohkon kärkijoukkueen, SC Kaneetin. Ottelu alkaa Kanta-Hämeen sydämessä Rehti-Areenalla klo 18.30.

Keskiviikkona 5.1.2011 saa Suupparit vieraakseen Keravan kollit eli itälohkon kärjessä porskuttavan Sport Club Kaneetin. Alavireisesti syyskauden pelannut Fosu janoaa pisteitä illan ottelusta kiihkeästi, mutta helppoa pisteiden hankkiminen ei ole siitä pitävät huolen mm. liigakentiltäkin tutut Perttu Raitala, Jarkko Lappalainen ja Jani Karonen, joka on hivenen yllättäen tällä kaudella hyökkäämisen sijaan nähty luutimassa puolustuksessa. Kokeneita ja nimekkäitä tämän kauden hankintoja säestävät oivallisesti paluumuuttaja Norjasta, maalivahti Jani Pyykkö sekä tehomiehet Jyri Laine (29+10), Mikko Piippo (5+25), Petri Pyysing (13+14) ja Joni Liikanen (14+9), joten ratkaisijoita SC Kaneetista löytyy suorastaan pelottavan laajalta rintamalta.

Vierasjoukkue SC Kaneetti on huimassa voittoputkessa, mutta tästäkin huolimatta Fosun vastuuvalmentaja Sami Leikkilän usko omiinsa on kova. Terveystilanne joukkueella on kohtalaisen hyvä vaikkakin poissa illan rosterista ovat erilaisista syistä johtuen Kouri, Huhtinen, Heinonen, Vihreäsaari ja "Pörrö" Heirola. Pelaavaan kokoonpanoon Leikkilä on ennakkoluulottomasti ottanut mukaan neljä 93-syntynyttä pelimiestä ja pitkäaikaispoissaolijoista kokoonpanoon palaavat Laitila, Kauppi ja Kanninen.