Forssan Palloseuran otteet eivät ole juuri nostattaneet kovinkaan suuria tunteita jos ei nyt puhuta myötähäpeästä pelaajia kohtaan. Entinen liigaseura konttaa nyt niin alhaalla ettei tosikaan eikä tunnelin päässä juuri näy valoa. Joukkue rämpi läpi syksyn ja niinpä kausi jatkuukin tammikuussa 2010 Suomi-sarjan karsinnoilla.
 
Suomi-sarjan karsintojen pelaamistapa on muuttunut viime kaudesta. Järjestelmä on nyt entistä monimutkaisempi, mutta näin myös II divisioonaan on saatu todellista panosta kevätkaudeksi.
 
Tammikuussa alkaviin lohkoihin tulee 16 Suomi-sarjan joukkueen lisäksi vain 4 joukkuetta kakkosesta. Neljässä viiden joukkueen lohkossa pelataan nelinkertaiset sarjat (16 ottelua).
 
Seuraavan kauden Suomi-sarjaan selviytyvät suoraan kunkin lohkon kolme parasta. Sijoille 4-5 päätyneet joukkueet (yhteensä 8 kpl) joutuvat lisäkarsintaan neljän II divisioonasta tulevan joukkueen kanssa.
 
Lisäkarsinta pelataan kaksinkertaisena neljässä kolmen joukkueen lohkossa, joiden voittajat saavat paikat Suomi-sarjaan.
 
____________________________________________________________________________________________
 
Suomi-sarjan karsintalohkossa 3 pelaavat seuraavat joukkueet:

FPS Forssa
HC Luvia
Hunters Porvoo
LLuja Huittinen
VT-HT Vermuntila