Ennakkotunnelmia lauantain otteluun Fosu vs. M-Team ja sunnuntain otteluun Ilves vs. Fosu.
 
 
Tuleva viikonloppu tulee olemaan tietyllä tapaa Fosulle merkittävä suunnannäyttäjä jatkoa ajatellen, sillä viikonloppuna Fosu saa vastaansa äärimmäisen kovassa iskussa olevat joukkueet, M-Teamin ja Ilveksen. Fosun vastustajien keskinäisessä ottelussa (Ilves vs. M-Team) Ilves oli Tampereella parempi lukemin 6-3, joten tätä taustaa vasten pisteiden napsiminen etenkin Tampereelta voi vaatia Fosun nuorelta joukkueelta venymiskykyä aivan sinne äärirajoille saakka. Toisaalta Fosun edellinen ottelu, jossa LoSB kaatui komeasti kotona on siinä määrin lupauksia herättävä, että viikonlopun otteluihin voidaan kyllä lähteä pää pilviä tavoitellen, mutta jalat tulevasti maassa vaikka alkukausi onkin forssalaisittain lähtenyt liikkeelle suorastaan historiallisen tahmeasti.
 
FOSU vs. M-TEAM
 
Lauantaina 16.10. Fosu kohtaa kotikaukalossaan erittäin hyvällä sykkeellä sarjan aloittaneen helsinkiläisen M-Teamin, joka kuritti edellisessä kamppailussaan Indiansia peräti lukemin 12-3. Viidessä pelaamassaan ottelussa M-Team on kerännyt pisteitä kahdeksan joka oikeuttaa tällä hetkellä sarjassa kakkostilaan. Silmiinpistävää joukkueen statistiikassa on päästetyt maalit 2,8 maalia/ ottelu, mikä on divaritasolla salibandyssä suorastaan erinomainen, joten ainakin puolustuspään pitävyys on hesalaisjengillä hyvällä tasolla. Pisteiden valossa parhaat syömähampaat ovat Soini (9+3), Reunamäki (5+5) ja Itkonen (3+7).
 
Fosu lähtee niin ikään M-Teamin tavoin lauantain otteluun allaan murskavoitto, mutta leijumiseen ei todellakaan ole varaa, sillä vastus on lauantaina täysin eri luokkaa kuin edellisessä kotiottelussa. Toivottavasti Suupparit jatkavat kuitenkin samalla pirteällä ilmeellä ja viime ottelun tehomiehet Mäkeläinen, Kanninen ja Laitila ovat myös lauantaina yhtä tehokkaalla pelipäällä kuin reilu viikko sitten.
 
ILVES vs. FOSU
 
Sunnuntaina 17.10. Suupparien edustusjoukkue kohtaa Spiral-hallin uumenissa Fosun vastuuvalmentaja Sami Leikkilälle äärimmäisen tutun Tampereen Ilveksen. Tällä kaudella Ilveksellä näyttäisi olevan jälleen koossa varsin hyvä nippu ja siitä kertoo osaltaan myös sarjataulukko. Viidessä ottelussa ”Ipa” on onnistunut keräämään kuusi pistettä ja kirkkaimpana tähtenä Ilveksen riveissä luonnollisesti loistaa liigakentiltä tuttu Sami Nyman, joka tulee kyllä Suuppareiden toimesta merkata äärimmäisen isolla punakynällä. Mielenkiintoa forssalaisittain otteluun tuo luonnollisesti se nähdäänkö maalin suulla ex-fosuvahti ”Juhis” Laakso. Muita seuraamisen arvoisia pelaajia Ilveksen rosterissa ovat mainio pallollinen puolustaja Eetu Puustinen sekä hyökkääjät Taskinen, Viitala ja Pättiniemi.