Forssan Suupparien edustusjoukkue saa lauantaina 27.11. vieraita Itä-Uudeltamaalta, kun Rehti-Areenan aina yhtä vaativan, fanaattisen, asiantuntevan ja kriittisen kotiyleisön eteen astelee Porvoon Salibandyseura eli tuttavallisemmin PSS. Toistaiseksi Porvoossa ehkä enemmän hypetystä salibandyrintamalla on aikaansaanut seuran naisten edustusjoukkue joka tosin tällä kaudella on esiintynyt naisten salibandyliigassa varsin alavireisesti, mutta aivan heikosti ei ole ”kelta-mustien” miehilläkään viime vuosina mennyt. Viime keväänä PSS:n äijän köriläät nimittäin ylsivät runkosarjan päätteeksi aina liigakarsintoihin saakka. Kuluvalla kaudella PSS:lla onkin sitten ollut hiljaisempaa. Miesten edustusjoukkue on jumittunut itälohkon tyvipäähän ollen tällä hetkellä "itäisessä konferenssissa" kolmanneksi viimeinen.
 
Viime kaudella Porvoon tavoin FoSu lukeutui lohkonsa kärkiryhmään, mutta kuten lauantain vierasjoukkueella on Suuppareillakin ollut melkoisia pelillisiä ongelmia tällä kaudella. Illan otteluun Fosu lähtee allaan katkera jatkoaikatappio Kajaanista, kun taas Porvoolla on alla makea maalin kotivoitto FBC Turusta. Mielenkiintoa illan otteluun tuo se millainen on joukkueen nimekkäimmän pelaajan ja parhaan pistemiehen Valtteri Etholenin illan pelihuumori ja saako SSV:n farmijoukkueena toimiva PSS apuja liigasta ja jos saa, niin kenet.
 
Nyt jos koskaan olisi Fosun otettava pisteet kotiluolasta, sillä tappiolla muut joukkueet karkaavat sarjataulukossa kyllä pelottavan kauas. Lauantaina on siis jälleen kerran Rehti-Areenalla luvassa huikea spektaakkeli, jossa armoa ei anneta eikä sitä myöskään tulla pyytämään,  klo 18.00 alkaen.