Sarjan väkevästi aloittanut ÅIF kukisti kotonaan lauantaina 27.10. Fosun ja lisäsi näin forssalaisten tuskaa sarjan hännillä. Loppulukemat kotijoukkueelle 9-5.

Forssalaisten kausi ei ole lähtenyt käyntiin näin tahmealla tavalla käyntiin miesmuistiin ja etenkin päästettyjen maalien hurjamäärä saa kulmakarvat nousemaan pystyyn. Fosu on päästänyt omiin maaleja lähes yhdeksän maalin keskiarvolla mikä tarkoittaa sitä, että hyökkäyspäässä on onnistuttava kohtalaisen suvereenilla tavalla mikäli otteluita aiotaan myös voittaa.

Lauantaina ÅIF:n vieraana Fosu aloitti jälleen kerran hyvin ja ensimmäiselle erätauolle mentiinkin tasalukemissa 1-1, mutta toisessa erässä kotijoukkue meni menojaan. Suurelta osin vahvan toisen erän ansiosta siis voitto Sipooseen, joka voiton myötä nousi sarjakärkeen.

Seuraavan kahden viikon aikana Fosulla on mainio tilaisuus hioa kuvioita, sillä seuraavan kerran Suupparit ottelevat pisteistä vasta 10.11. ja tuolloin Fosu pääseekin vihdoin kotikaukaloonsa. Vastaansa Fosu saa tuolloin Rauman SalBan, joka vahvisti rivejään muutama viikko sitten porilaislähtöisellä Miikka Läntisellä.