Fosun edustusjoukkue aloittaa kautensa lauantaina ja avausottelussa vastaan asettuu Indians.
 
Miesten 1. divisioona kaudella 2010-2011 pelataan kahdessa 10 joukkueen lohkossa. Kauden päätteeksi molempien lohkojen kolme viimeistä putoaa suoraan 2. divisioonaan. Lohkojen 6. ja 7. sijoittuneet pelaavat ristiin karsintasarjan, jonka häviäjä putoaa myös 2. divisioonaan. Molempien lohkojen kaksi parasta jatkaa liigakarsintoihin. Kaudelle 2011-2012 miesten 1. divisioona supistuu yhdeksi 14 joukkueen sarjaksi.
 
Länsilohkon paremmuudesta kaudella 2010-11 Fosu kanssa kilvoittelevat Ilves, LoSB, Blue Fox, FBC Turku, USB, Woodcutters, Indians, M-Team ja SB Vantaa.
 
LAUANTAINA 25.9. FOSU vs. INDIANS
 
Forssan Suupparien edustusjoukkue aloittaa divarikautensa lauantaina 25.9. kotiottelulla ja vastaan asettuu liigaan hanakasti nousua havitteleva Westend Indians. Pehmeää laskua divarikauteen lähtöön ei siis ole nuorella forssalaisjoukkueella luvassa, vaikka toki historia onkin vahvasti Lounais-Hämäläisten puolella. Joukkueet kohtasivat jokin aika sitten harjoitusottelun merkeissä Tampereella ja tuolloin Fosu oli ottelussa parempi ja toivottavasti voittoisa historia saa jatkoa myös viikonloppuna ja runsaslukuinen kotiyleisö saa nähdäkseen sitä salibandyherkkua mitä on Rehti-Areenalle saapunut hakemaan.
 
Paljon on kuulunut Espoosta erilaista uhoamista ja mesoamista ”Inkkareiden” pelaajamateriaalin laajuudesta ja kovasta halusta nousta entistä kirkkaimpien valojen alle liigaan, mutta nopea vilkaisu rosteriin ei ainakaan allekirjoittaneelle nostata mitään maagisia hurraa huutoja. Onhan joukossa toki tukku kovia pelimiehiä, mutta osataan sitä salibandyä pelata muuallakin. Tuttuja miehiä salibandyä seuraavalle yleisölle ovat toki espoolaisryhmästä kokenut divarijyrä Robert Olenius, pistelingot Valtteri Nurmi ja Jani Normala sekä Viron maajoukkuemaalivahti Marek Öije, joka urheilullisuudestaan huolimatta on joutunut nöyrtymään forssalaispyörityksessä monesti jalkapalloviheriöllä ”leikkimielisessä” Someron Suviheinäturnauksessa.
 
Ottelun showtime Rehti-Areenalla on klo 18.00
 
 
SUNNUNTAINA 26.9. BLUE FOX vs. FOSU
 
Voiko sarjaa enää aloittaa karummalla tavalla? Tuskin, sillä jos lauantaina Suupparit saavat kotikaukaloon vieraakseen viime vuonna lohkon kakkoseksi sijoittuneen Indiansin niin sunnuntaina Fosua odottaa jälleen kova vastus ja vieläpä 374 kilometrin päässä Uudessakaarlepyyssä!
 
Divarin vakiojengi Blue Fox on osoittautunut Fosulle viime vuosina yllättävän vaikeaksi voitettavaksi etenkin kotonaan ja kapuloita rattaisiin tälläkin kertaa lyövät tutut tervaskannot Jori Isomäki ja Johnny Ojala.
 
Urheiluspektaakkeli Tähtiareenalla Uudessakaarlepyyssä alkaa klo 16.00