Forssan Lamminrannassa 24.8. koetaan perjantai-illan huumaa, kun yhteen iskevät nelosdivarikamppailussa FJK ja PP-70. Olosuhteet illan otteluun ovat erinomaiset, sillä kenttämiehet ovat saattaneet nurmimaton sellaiseen formuun ettei ainakaan kentän pintaa ole moittiminen ellei peli kulje. Muutenkin keli näyttää tarjoavan puitteet oivalliselle futisillalle joten mitään syytä siihen ettei Lamminrannassa tultaisi tänään viihtymään ei ole olemassa. Toukokuussa joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Tampereella pisteet tasattin lukemin 2-2 ja tasaista ottelua voinee povata perjantainkin kamppailusta mikäli sarjataulukkoon on uskominen.

 

 

Tälle kaudelle vierailija PP sai kokeneen ja nimekkään vahvistuksen penkin päähän kun Suomen A-maajoukkueessakin aikoinaan esiintynyt Janne Mäkelä otti joukkueen valmennuksen haltuunsa. Mäkelä muistetaan aktiiviurallaan terrieriäisenä puolustuspään pelaajana, mutta PP:ssä onnistumisia on löytynyt pikemminkin hyökkäyspäässä onhan joukkue tehnyt maaleja sarjassa peräti 56 (vertailun vuoksi todettakoon,että FJK on tehnyt maaleja yhteensä 35). Maalipörssiä johtava PP:n Mika Ahonen (maaleja 18) ja niinikään maalipörssin kärkimiesten joukkoon lukeutuva Topi Jokinen (maaleja 12) lienevät niitä miehiä, jotka forssalaisten puolustuslinjan kannattaa merkitä tarkkaan.

 

 

Kotijoukkue FJK on kärsinyt viime aikoina pahoista kokoonpano-ongelmista ja varmasti osansa runsailla poissaoloilla on ollut myös viime aikojen hieman alavireisiin esityksiin. Poissaolot heijastuvat etenkin hyökkäyspäähän, joka on entuudestaankin varsin kapea. Poissa ovat varmuudella hyökkäyspäästä ainakin joukkueen täsmäase Ivo Dankov sekä "kymppipaikan" pelurit Petri Mäkelä ja Samu Kujala. Poissa on niin ikään loukkaantumisista viime vuosina hurjasti kärsinyt kokenut Joona Murtolahti. Sairastuvalta kokoonpanoon kuitenkin palaa "Talsoilan Gravesen", Jarno Kemppainen ja penkin päähän paluun tekee myös ulkomaanreissulta palannut joukkueen käskyttäjä Jussi Kinnunen. Keskikenttä ja sen toimivuus on ollut kieltämättä hieman kotijoukkueen kompastuskivi viime ja tällä kaudella ja suurta mielenkiintoa uhkuen jäädäänkin odottamaan mitä joukkue saa tänään aikaan sillä saralla. Potentiaalia, juoksusuvoimaisia jalkoja ja nuoruuden nälkää kun kotijoukkueelta kyllä löytyy kosolti.