Lauantaina 9.1. saapuu Forssaan hurjaan iskuun äitynyt inkkariryhmä Espoon Leppävaarasta ja niinpä odotettavissa onkin varmasti todella tiukka ja tasaväkinen kamppailu. Edellisessä sarjaottelussaan ennen joulua vahvaksi kotijoukkueeksi tiedetty Fosu kurmuutti sarjajohtaja FBT Poria Rehti-Areenalla lukemin 6-3 ja Westend Indians taas nöyryytti kotikentällään toista porilaisjoukkuetta eli SBS Poria peräti lukemin 21-2. Molemmilla joukkueilla on siis alla makea voitto ja siinä mielessä puntit otteluun lähdettäessä ovat tasan.
Tasaista ottelua lupaa myös vilkaisu statistiikkaan. Westendin "punanahat" sijaitsevat sarjassa toisena, kun taas Fosu on kolme sarjapistettä heikompana sijalla 6. Historia otteluun lähdettäessä on Fosun puolella, sillä Suupparit ovat olleet tyly ottelukumppani Indiansille, niin tällä kuin viime kaudellakin. Toivottavasti "taika" säilyy myös lauantaina.

Fosu pääsee lähtemään otteluun ennakkokaavailujen mukaan lähes parhaalla kokoonpanollaan. Poissa kokoonpanosta ovat henkilökohtaisten syiden vuoksi Tommi Mäkinen ja Markus Lintula. Poissa ovat niin ikään Trackersin A-junnujen mukana osin pelaavat ja peliaikaa hakevat Kasperi Grahn ja Vesa Heirola. Kokoonpanoon sitä vastoin palaa sairastuvalta vikkeläkinttuinen Teemu Aaltonen sekä joukkueen kapteeni Ville Into. Teemu Aaltosen tervehtymisen myötä Fosulla onkin heittää kaukaloon todella erinomaista pallollista osaamista esittävä hyökkäysvitja; Laitila – Aaltonen – Andersson, joka tulee varmasti onnistuessaan kylvämään kauhua vastustajissa niin koti- kuin vieraskaukaloissakin.

Seurattavaa kaukalossa lauantaina riittää, sillä vastakkain kaukalossa ovat ykkösdivarin ehkä kaksi pallollisesti taitavimmista joukkueista. Nähtävää riittääkin sekä joukkuetasolla, että yksilötasolla. Yksilöistä seuraamisen arvoisia ovat ilman muuta mm. joukkueiden parhaat pistemiehet; Viron MM-joukkueessakin esiintynyt Valtteri Nurmi (15+15) ja Fosun aina tehokas Juha Laitila (22+15).