Eilen lauantaina 7.5. Eerikkilän urheiluopistolla saatiin nauttia erinomaisesta säästä ja FJK:n avaussarjapisteistä. Kotijoukkue Forssan Jalkapalloklubi nappasi pisteet ansaitusti lukemin 4-0 eikä KaVo oikeastaan missään vaiheessa päässyt hätistelemään todenteolla senor Filpun vartoimaa maalia.

Erinomaisella pelipäällä forssalaisten leirissä olivat tällä kertaa etenkin vasempana linkkinä viilettänyt Jarno "Hanksi" Hankaniemi ja FJK:n ykköspyssy numero uno, eli Ivo Dankov. Ottelun tempo sekä anti ei tällä kertaa noussut aivan stratosfääreihin, mutta mikä tärkeintä pisteet jäivät lopulta Forssaan. Hieno nähdä, että joukkue kykenee suvereeniin voittoon myös hieman nihkeämmällä pelillä.

FJK paukutti jo ensimmäisellä jaksolla taululle lukemat 3-0 ja niinpä toinen jakso olikin pitkälti pelailua. Kokonaisuudessaan ottelu oli kenttätapahtumiltaan varsin tasaväkinen, vaikkakin FJK:lla oli lievähkö hallinta tapahtumista. Jo etukäteen oli ennakoitavissa, että kyseessä olisi forssalaisille tietyllä tapaa "pakko voitto", mutta kieltämättä KaVon vaisuus kyllä hieman yllätti, sillä yleensä Kavon tyyppisissä jengeissä on nähty se joku (yleensä joukkueen vanha sotaratsu ja kapteeni) vanha kehäkettu, joka pitkälti junailee hyökkäykset ja etenkin erikoistilanteissa ottaa isoa roolia, mutta Kavo oli kokonaisuudessaan varsin harmaata massaa. Edukseen vierailijoista esiintyi oikeastaan vain etenkin ensimmäisellä jaksolla muutamaan vaaralliseen tilanteeseen ehtinyt ulkomaalaistaustainen (ps. älkää kaikki kukkahattutädit ottako nokkiinne) hyökkääjä numero 10, joka paremmalla viimeistelyllä olisi varmasti muuttanut pelin kulkua varsin olennaisesti.

Tärkeistä pisteistä huolimatta FJK:n peli ei ollut varmasti ihan sitä mitä valmennusjohto toivoi ja ainakin katsomossa jäätiin kaipaamaan tietynlaista juonikkuutta ja vaihtelevuutta peliin suoraviivaisten nopeiden hyökkäysten vastapainoksi vaikkakin etenkin FJK:n toinen maali oli kerrassaan nautittavaa katseltavaa aina Miika "Murtsi" Murtolahden syötöstä alkaen Ivon kliiniseen viimeistelyyn saakka.

Kavolle Siltanen ei kyllä lupaa kovinkaan kummoista glooriaa sarjassa, sillä niin ponnetonta palloton peli (mm.liike heikkoa, välimatkat ja kenttätasapaino sekä kollektiivinen puolustus puuttui täysin) oli, pallollisesta pelistä puhumattakaan. Mutta yhtä kaikki tärkeät ja arvokkaat pisteet Forssaan, vaikka pallollisessa pelissä riittääkin vielä pureksittavaa. Tähän loppuun lienee kuitenkin syytä siteerata ex-maajoukkue koutsia Antti "Mursu" Muurista; "eteenpäin on menty, tästä on hyvä jatkaa.".