Lauantaina 30.10. Fosu saa vieraakseen SB Vantaan joka oli viimeksi vastassa jokunen vuosi sitten kakkosdivarikauden päätteeksi divarikarsinnoissa ja tuolloin Fosu oli Vantaalla etevämpi, mutta paljon on vettä virrannut Loimijoessa sitten noiden aikojen. Tuolloin Vantaan riveissä riehui huimilla tehoilla sittemmin jopa maajoukkueeseen yltänyt Mika Moilanen ja Fosun riveissä kauhua herätti vastustajien maalivahdeissa muuan J.Laitila. Nyt on kuitenkin kaikki toisin. SB Vantaa pelaa Fosun tavoin divaria ja poissa pelaavien joukkueiden rostereista ovat ykköspyssyt Moilanen ja Laitila.
 
FOSU KAPEALLA ROSTERILLA LAUANTAIN OTTELUUN
 
Myyrmäestä Tyykikylään vieraisille saapuva SB Vantaa on kahdeksassa pelaamassaan ottelussa kerännyt pisteitä kahdeksan ja Fosun tavoin joukkueella on alla kirvelevä tappio edellisestä kamppailusta. Maaleja illan vierasjoukkue on tehnyt vajaan viiden maalin keskiarvolla, kun taas omiin on maaleja päässyt 6 maalin keskiarvolla. Tällä hetkellä joukkue on tukevasti ankkuroinut itsensä sarjan keskikastiin jonne sitä ennakoitiin myös ennen kauden alkua sijoittuvan. Kokeneen vierasjoukkueen paras pistemies on aikoinaan SC Kaneetissa huimia tehoja nakuttanut Janne ”Jasu” Uotila. Paitsi pistepörssissä on Uotila ”kunnostautunut” myös jäähypörssissä, sillä mies komeilee pörssin piikkipaikalla.
 
Illan otteluun Fosu lähtee pienellä ryhmällä, sillä poissa kokoonpanosta ovat B-juniorit, jotka ovat omissa peleissään Pohjanmaalla SM-välikarsintaottelujen merkeissä. Kaivattua vahvistusta kokoonpanoon Fosu tulee mitä luultavammin kuitenkin saamaan sairastuvalta Kalle Kourin ja Jusa Lindströmin muodossa. Vahvistusta kokoonpanoon on tulossa mitä suuremmalla todennäköisyydellä lisääkin, mutta kuka, se jätettäköön vielä toistaiseksi arvailujen varaan.
 
Edellisessä kotiottelussa herrat Grahn ja Mäkinen olivat liekeissä, mutta tästäkin huolimatta Fosu joutui taipumaan jo kolmanteen perättäiseen tappioon. Toivottavasti kyseiset herrat ja kotijoukkue jatkavat siitä mihin viime pelin lopettivat, sillä viime ottelun viimeinen erä ei jättänyt varmasti ketään niin kaukalossa kuin yleisössäkään kylmäksi. Joko pelillinen lukko lauantaina aukeaa ja parkettijoukkueeksi tiedetty SB Vantaa saa nenilleen? Kuka on tuo mystinen ottelukohtaisella sopimuksella mahdollisesti kokoonpanoon liittyvä pelaaja? Tämä ja paljon muuta Rehti-Areenalla lauantaina klo 18.00 alkaen.