Olipas aikamoinen viikko ja etenkin viikonloppu. Pikkujoulutonttuilut imee kieltämättä mehut kovemmastakin kisällistä…Viime viikko oli taasen kerran todellista lööppien ilotulitusta: Tappara-ikoni Janne Ojanen pääsi lopulta juhlistamaan SM-liigan piste-ennätystä ja samaan aikaan poliisi tutkii hieman nuoremman Hakametsän kirvesrintaikonin eli Ville Niemisen osallisuutta huumekaupan rahoittamiseen. Kaiken kukkuraksi Tuukka Mäntylä vastasi HIFK:n Ilari Melartin tanssiin kutsuun ja liigan kurinpitoelimet tutkivat mahdollisia sanktioita. Kai se on uskottava, että Tappara on terästä. Itse kyllä olen ollut aina sitä mieltä että Tappara on pikemminkin pläkkipeltiä tai kierrätysromua.
 
Lööppirintamalla kuohuu. Martina ja Esko reittivät kersansa korviin korvakorun reiät, hullunkurinen BB-pariskunta Henna ja Antti saivat toisensa, Nykäsen Matti aloitti oman kokkiohjelman ja Harri Olli jatkaa sinnikästä yhden miehen taisteluaan viinapirua vastaan.
Suomen julkkisgenrekin sai uuden tulokkaan, kun Big Brother vuoden 2009 osalta saatiin päätökseen ja palkintorahat kuittasi turkulainen viinaa tinttaava muslimi jonka suuri fetissi on kulmakarvojen tuunaaminen. Ehkä tämä kertoo jotakin vallitsevista asenteista ja yhteiskunnastamme. Tänään huipentuu toinen tosi-tv saaga, kun kiekkopomo Hjallis saa liiderin Sipoonranta-projektilleen telkkariformaatissa nimeltä Diili. No, mutta tapahtuipa viikolla jotain mainitsemisen arvoistakin; Barcelona voitti El Clasicon, vanha kettu Sami Hyypiä dominoi Bundesliigassa, Selänne on elämänsä kunnossa ja Mannisen Hannu tekee väkevää paluuta yhdistetyn huipulle. Kaiken kaikkiaan urheilurintamalla ei siis mene lainkaan hullummin vaikkakin sarjanousija AFC Campus olikin ehkä jopa hivenen yllättäen forssalaisia etevämpi kotonaan lukemin 9-7.
 
Tappion myötä Fosu vajosi sarjataulukossa viidenneksi ja ”putoamisviiva” on enää 2 pisteen päässä. Tehokkaalla päällä illan ottelussa olivat kotijoukkueen Ville Oksanen (3+0) ja Otto Huttunen (0+3). Fosun joukkueesta tehokkaalla pelipäällä oli kukapas muu kuin Juha Laitila (4+0). Fosun leirissä tappio on syytä pyyhkiä nopeasti pois mielistä, sillä Fosu pelaa seuraavan ottelunsa jo keskiviikkona 2.12. jolloin vieraspelimatkan kohteena on jälleen Åbo ja vastaan asettuu FBC Turku.