Lauantaina 14.11. klo 18.00 Fosu kohtaa kotonaan ISB Ilmajoen. Etelä-Pohjanmaan sydämessä sijaitseva Ilmajoki on aikaisemmin tullut tunnetuksi aivan muista asioista kuin salibandystä ja niinpä ISB:n pelaajat saavatkin varmasti pörrätä Karin Grillin snagarijonossa Keskustiellä ilman sen suurempia mediahulinointeja ja nimmarinmetsästäjiä. Suurimman huomion ja merkittävimmät respektit Ilmajoen kunnassa kerääkin luonnollisesti keihäskunkku Juha Pitkämäki, painimolskilta tuttu Marko Yli-Hannuksela ja superpesistä tahkoava Koskenkorvan Urheilijat.

Forssalaiselle salibandyä seuraavalle yleisölle ISB Ilmajoki on kohtalaisen tuntematon, mutta sitäkin mielenkiintoisempi tuttavuus. Pohjalaisen periksi antamattoman luonteenlaadun tuntien Ilmajoki ei tule helpolla pisteitä luovuttamaan millekään joukkueelle, ei edes vieraskentällä.

ISB Ilmajoki on sarjanousija ja harvoinpa sarjanousijalla on ollut divaritasolla kovinkaan helppoa ja hieman yskähdellen on tässäkin tapauksessa lähtenyt pohjalaisilla kausi liikkeelle. Vuonna 2000 perustettu salibandyn erikoisseura ISB Ilmajoki on saalistanut kuudessa pelaamassaan ottelussa 2 pistettä (voitto sarja-avauksessa Tampereen Ilveksestä) ja viidestä ottelusta joukkue on joutunut poistumaan pelipaikalta tappio niskassaan. Maalisuhde joukkueella on pakkasen puolella 19 maalin verran eikä kuudessa ottelussa joukkue olekaan onnistunut viimeistelemään kuin reilun neljän tehdyn maalin keskiarvolla mikä tuskin riittänee vieraskaukalossa lauantaina maaliahnetta Fosua vastaan. Joukkueen rosterissa ei ainakaan allekirjoittaneelle ole tuttuja nimiä entuudestaan eikä valmentaja Markus Kujanpäänkään nimi sano yhtään mitään, vaikka meriittilistalta löytyykin edustukset sellaisissakin Pohjanmaan salibandymahtiseuroissa kuin Nurmon Jymy ja Seinäjoen Peliveljet.

Jos Kyrönjoen rannoilta kotoisin oleva ISB on aloittanut sarjan kangerrellen, ei samaa voi sanoa kotijoukkueesta. Tällä hetkellä Fosu on niin hurjassa iskussa, että nuijasodan johtohahmon Jaakko Ilkan kotikonnuilta olevat Ilmajoen klopit saavat olla todella hyvällä jalalla liikkeellä mikäli mielivät napata pisteet Rehti-Areenalta kotiin viemisiksi.