Hyvällä sykkeellä ja pirteällä ilmeellä kauden aloittanut Vaasan Woodcutters saapuu lauantaina Rehti-Areenalle Suupparien vieraaksi. Ainakin pohjalaisten kotisivujen mukaan ”Woodis” saapuu Lounais-Hämeen sydämeen Forssaan nöyrällä asenteella ja varsin tietoisena siitä, että ylimielisyyteen ei Tyykikylässä ole varaa, vaikka kotijoukkue onkin aloittanut kautensa mollivoittoisesti. Mitä luultavammin vaasalaiset lähtevät siis otteluun varovaisella taktiikalla ja ylimääräistä höntyilyä välttäen.
 
Forssan Suupparit ovat viime vuosina parhaimmillaan esittäneet iloista ja maalirikasta peliä, mutta maaleja osaa tehdä myös ”Woodis”, vaikka joukkueen rosteriin ei enää kuulukaan takavuosien ykköspyssy Mikael Furu. Todisteena maalitekotaidosta kertovat kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa tehdyt 15 maalia. Hurjassa iskussa kauden ensimmäisissä peleissä vierailijoista ovat olleet Kimmo Lintala ja Tero Saaristo ja hyvää panosta odotetaan Vaasassa myös keltanutuissa ensimmäistä kertaa tällä kaudella esiintyvältä Rasmus Nyströmiltä.  
 
Nappaako Fosu avauspisteet Woodcuttersilta? Vai onnistuuko ”Woodis” murtamaan ”Forssan kirouksen?” Entä löytääkö Fosun ykkösvitja hieman kateissa olleen pelivireensä viikonloppuna? Kuka ottaa liiderin roolin Suupparien puolustuksen johtajana kun konkarit ovat poissa? Tämä ja paljon muuta Rehti-Areenalla lauantaina 2.10. alkaen klo 16.00.