Fosun edustusjoukkue matkasi lauantaina Pohjanmaalle SB Vaasan vieraaksi. Vaasalaiset olivat kuitenkin kotonaan siinä määrin tylyjä isäntiä etteivät jättäneet vierailijoille pelissä kuin korkeintaan statistinroolin. Karut loppukemat isälle lukemin 15-5.

Forssan Suupparit hävisivät tänään lauantaina 13.10. varsin hampaattoman esityksen jälkeen SB Vaasalle Mustasaaren Botniahallissa. Loppulukemat 15-5 ja erälukemat 5-2, 5-0 ja 5-3 eivät juuri jätää sijaa selittelyille.

Fosu aloitti hyvin, mutta kymmenen pelatun minuutin jälkeen vaasalaiset menivät menojaan. Toisessa erässä kotijoukkue SB Vaasa jatkoi siitä mihin ensimmäisen lopetti ja viimeiseen erään lähdettiin kotijoukkueen tukevan tuntuisessa johdossa 10-2. Viimeisessä erässä Suupparit koittavat herätellä itseään Ruususen unestaan, mutta viimeisen kaksikymmenminuuttisenkin veivät nimiinsä lopulta väkevästi esiintyneet vaasalaiset. Kolme tehtyä maalia viimeisessä erässä oli laiha lohtu forssalaisille ja nyt onkin edessä itse kullakin ankara peiliin katsomisen paikka. Nyt todellakin ovat hyvä neuvot tarpeen, sillä melko kapealla materiaalilla Pohjanmaalla liikkeellä ollut Fosu jatkaa viiden pelatun ottelun jälkeen edelleen nollakerhossa.