Klubi, ei kuitenkaan valitettavasti FJK, vaan HJK saa huippuvahvistuksen harjoituksiinsa kun Jari ”Kuningas” Litmanen liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen. Jari Litmasesta puhuttaessa ei voi positiivisia adjektiiveja säästellä, sillä mies on futiskentällä sellainen virtuoosi, että valitettavasti Suomessa ei aina tätä oman aikakautensa yhtä suurimmista pelaajista arvosteta lainkaan hänen arvolleen kuuluvalla tavalla, vaikka Litti toki saikin pronssisen näköispatsaansa synnyinkaupunkiinsa Lahteen.
 
Suomessa jostakin käsittämättömästä syystä on aina jaksettu arvostaa (siis jopa yliarvostettu) vahvaa fysiikkaa ja rajua yrittämistä, mutta Litmanen on konkreettinen esimerkki siitä, että futis on paljon muutakin kuin älytöntä koohotusta laput silmillä (vaikka toki tämän päivän kirkkaimmat tähdet mm. C.Ronaldo, Iniesta, Fabregas, Bale ja Messi ovat muutakin kuin vikkeliä kintuistaan). Maailmalla Litmanen on kuitenkin yhä kovaa valuuttaa, vaikka miehen sairaslista onkin pitkä kuin nälkävuosi. Aikoinaan allekirjoittanutkin Hollannissa asuessaan pääsi nauttimaan suomalaisena Litmasen Pohjolaan tuomasta menestyksestä ja 90-luvun ”Littihuuman” johdosta Jari-nimisiä lapsia tavataankin Alankomaissa suorastaan yllättävän paljon. Vieläkin tiettävästi innokkaimmat fanit seuraavat Litin tekemisiä innolla ja ovatpa fanaattisimmat fanit tehneet oikein ”pyhiinvaellusmatkojakin” Lahden kisapuistoon saakka. Se, jos mikä on futiskulttuuria, jonka soisi iskostuvan vielä joskus meihin suomalaisiinkin.
 
FJK JATKAA MAALISKUUSSA HARJOITUSOTTELUIDEN SARJAANSA
 
Mutta sitten maanläheisimpiin asioihin eli paikallisen futisseuran eli FJK:n tilanteeseen. Maaliskuussa FJK:n edustusnippu treenaa mitä ilmeisimmin asiaan kuuluvalla tavalla kovaa ja maaliskuussa joukkue jatkaa myös harjoitusotteluiden sarjaansa. Vastaansa treenimatseissa FJK saa RIPSin sekä Musan Salaman reservijoukkueen, joten ihan mukavat väännöt on joukkueella luvassa ja niinpä ottelujen perusteella saadaankin varmasti jo muodostettua kuvaa siitä mitä kesällä on luvassa.
 
Taustat ovat tulevan kauden osalta ilmeisen hyvissä kantimissa, sillä FJK:n vuosikokouskin saatiin totuttuun tapaan vietyä kunnialla läpi ja ainakin osaamista pelikentiltä löytyy nykyisessä hallituksessa forssalaisittain suorastaan ilahduttavan paljon. Siltanen toivottaakin tsemppiä hallitukselle tuleviin koitoksiin. Nyt voidaankin sitten innolla jäädä odottamaan millaisen nipun FJK:n edustusjoukkue saa kasattua ensi kesäksi…