Forssalaisen jalkapalloilun tarunhohtoinen sanansaattaja, FJK, pelasi myöhään eilen illalla kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa ja vastaansa FJK sai Eerikkilässä pelatussa ottelussa kolmosdivarissa pelaavan Sami ”Rotsi” Anttilan luotsaaman Riihimäen Ilveksen. Siltasen korviin kantautuneiden tietojen mukaan FJK:n otteet olivat varsin pirteitä ja lupauksia herättäviä vaikkakin ottelu päättyi vieraiden hyväksi 0-1.
 
Treenimatseissa tulos ei luonnollisestikaan ole se tärkein mittari, vaan lähinnä otteluilla pyritään valmistautumaan tulevaan kauteen, vaikka turha sitä on kieltääkään kyllähän terveen kilpailuvietin omaavalle pelimiehelle voittaminen pelinutun ollessa niskassa on aina (tai ainakin pitäisi sitä olla) sitä suurinta herkkua. Tässä vaiheessa kautta peli tuskin on millään joukkueella täysin uomissaan ja moni pelaajakin saattaa vielä olla ”talviterässä”, mutta sama se on kaikilla joukkueilla, joten kyllä lopputuloksellakin aina jokin merkitys on. Pitkälle meneviä johtopäätöksiä kevätkauden peleistä ei kuitenkaan kannata lähteä tekemään, sillä muuttujia etenkin kun puhutaan alasarjajoukkueista, on niin useita ja matkaa siihen ennen kuin taistelu sarjapisteitä alkaa on vielä kosolti.
 
Mitä suuremmalla todennäköisyydellä FJK:n ensi kauden rosteri tulee olemaan täynnä nuorta voimaa ja niinhän sitä sanotaan että ”nuorissa on tulevaisuus”, mikä pitääkin toki paikkansa, mutta kyllä allekirjoittanutta lämmittää suuresti se, että kokoonpanosta löytyy myös kokeneempaa kalustoa nuorten vastapainoksi. Erityisesti tällaista vanhaa pierua lämmittää muutaman välivuoden palloilusta pitäneen Eetu ”Tonto” Heikkilän löytäminen takaisin futiskentille. Positiivisia värinöitä (ei kuitenkaan seksuaalisia sellaisia) allekirjoittaneelle herätti myös maalipuiden välissä esiintyneen veteraanimaalivahdin, Koivusaarenkadun Hasselhoffin, esitykset. Tämä jo kypsään miehen ikään ehtinyt konkari nappasi eilen suorastaan ilmiömäisellä pantterimaisella heittäytymisellä ottelussa rankkarin kiinni tehden riihimäkeläispelaajan aikeet tyhjiksi. (toivottavasti ottelua seurannut Kini ei merkinnyt miestä hankintalistalle) Kokeneena pelaajana maalivahti Lehtonen näki jo rangaistuspotkun suorittajan kulmakarvojen asennosta mihin hän tulisi rankkarinsa suuntaamaan ja itse asiassa loppu olikin silkkaa kosmetiikkaa. Otteissa oli välähdyksenomaisesti sitä samaa kuin mitä nähtiin Hans van Breukelenin otteissa vuonna 1988 PSV:n kaataessa rankkarikisassa Benfican Euroopan Cupin loppuottelussa.
 
Kyseinen tolppien välissä keikkuva herrasmieshän, joka tottelee jouhevasti myös nimeä Leku, tiettävästi aloittaa 20. kautensa miesten edustusjoukkueessa, joten ihan turhanpäiväisestä kassarista ei ole kyse. Tunnetusti tämä forssalaisen jalkapallokoulun kasvatti on aloittanut aktiiviuransa aikana jolloin jalkapallo oli mustavalkoinen ja jalkapallokengät mustat eli siis lähes esihistoriallisella kaudella ja niinpä vuosien aikana on varmasti, junnuvuodet mukaan lukien, tämä herra nähnyt monenlaista juomaria ja tuomaria. Tolppien välissä urakoineesta ulkoiselta habitukseltaan erehdyttävästi Markku ”Fana” Palmroosilta muistuttavasta koko kylän gentlemannista voidaankin siis varsin oikeutetusti käyttää nimeä, ”elävä forssalainen jalkapalloikoni”.
 
Kauden ensimmäisessä ottelussa klubin ilme oli hyvä ja erityisen vahvoja otteita kentällä osoittivat arvatenkin joukkueen ehdottomaan eliittiin lukeutuvat Murtolahden veljekset eli Tyykikylän Beckenbauer, Joona Murtolahti sekä raskaan musiikin suureksi ystäväksikin tunnustautuva Miika Murtolahti. Enää odotellaankin lehtereillä vain sitä, koska kentällä tosi toimissa nähdään veljeksistä Leevi…